Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Outlast 2

JátszóDome: Outlast 2 demo végigjátszás

Megnézhetitek, mi van a demóban.

2016.10.05. 11:05 | Dino | kategória: Játék

Tegnap került fel a netre az Outlast 2 demója, amelyet november 1-jéig lehet letölteni. Gyorsan végig is játszottuk, így aki nem szeretné maga kipróbálni a próbaverziót, videónkban megnézheti, mi is van benne. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Kulcsszavak: JátszóDome

Outlast 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Outlast 2

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.10.05. 19:22
Röhejesen sötét. Volt olyan hely, ahol még az éjjellátó sem nagyon segített, anélkül pedig a videó fennmaradó részének felében a teljesen fekete képernyőt bámultam.

Azonkívül az ijesztgetések sem túl eredetiek. Vizsgáld meg a kutat? Csak annyiban tévedtem, hogy azt hittem, hátulról löknek majd bele, nem belehúznak. A követendő folyosó zsákutcába vezet, és visszafelé is bezárult az ajtó? Marha nehéz volt kitalálni, hogy arra kell várni, hogy valami a pofádba ugorjon...

Meg úgy egyáltalán unalmas. Komolyan egyedül az ajtókkal meg a kamerába való elemekkel lehet interakcióba lépni, a pályán minden más csak dísz?
GeryG
GeryG 2016.10.05. 21:44
A röhejesen sötét a video hibája is picit, ennyire maga a játék nem volt sötét.

Szerintem a hangulat teljesen jó, tegnap este azért az a negyed óra, amíg végigtoltam a demót, elég feszült volt. Tény, ez a picit misztikus, túlvilági nyelves dolog annyira nem jött be, az első rész ebből a szempontból sokkal jobbnak tűnt, de ez csak egy demo, szóval ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket.

A menekülős rész kimondottan jó lett, a kukoricásban tényleg olyan érzésem volt, hogy csak innen jussak ki. Nem tudtam, merre van az előre, akármerre fordultam jött egy fénycsóva, szóval megvolt a macska-egér játék érzése.

Én már a demo előtt is nagyon vártam, ez most sem változott. Akinek meg nem jön be, hát játsszon mással, ami jobban fekszik neki. :)
ajánlott olvasnivaló