Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Interjú: Milyen volt a Wargaming 2017-es éve? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Interjú: Milyen volt a Wargaming 2017-es éve?
Tom Putzkival, a cég szóvivőjével beszélgettünk nemrégiben.

5733 levél
Válasz 17.12.10. 12:32 #3
Dino
Phaser: Igen, köszi, hogy jelezted, javítottam (a kérdésben még jó volt ).
1321 levél
Válasz 17.12.10. 10:58 #2
ivanova36
"Mindannyian gyűjtöttünk Panini képeket és hasonlókat gyerekkorunkban. [Itthon ezek Lutra albumként voltak ismertek. – Dino] Mindenki vett lezárt tasakban csereberélhető kártyákat. Az egész gyűjtögetőskártyajáték-piac a szerencsére épül, nem a képességekre. Azaz évtizedek óta ismerjük ezt a rendszert. Akkor miről beszélünk a lootboxok kapcsán? "
Két gondolat:
-anno a lutra matricákat amiből dupla volt, lehetett csereberélni. Namármost a jelenlegi WG lootbox rendszerben nincs ilyenre lehetőség. Annak több oka is van. Pl a kapott zászlók és álcák halmozódnak, így felhasználhatod akármikor. De pl nem lenne ellenemre ha pl a torpedó sebzésnövelést adó zászlókat el tudnám adni-cserélni számomra hasznosabbért. Vagy amikor gyűjtögetős event van, akkor 1:1 arányban cserélhetném ha más nem csak a klántársakkal a kijött duplákat. Ok ez utóbbiban a wg tett egy kedvezményt: lehet 1:2, 1:4 arányban váltani a duplákat.
-hiába volt az a matrica csomag "lutri" , tudtuk hogy azokat is fel tudjuk használni amelyek már megvannak. Igen lehet párhuzamot vonni a kettő között, de az 1:1 csere nagyon a matricatasak mellett szól, ellenben a wg féle superkonténerben lévő 50 használhatatlan zászló-álcafestés és egyéb haszontalanság.

És akkor még nem is beszéltünk a félkész, teszteletlen, teljes áron "adott" prémium hajókról, amiket utána hónapokig csiszolnak, hogy használható legyen.

"Különböző típusú játékokhoz különböző üzleti modellek vannak. Mi a klasszikus free-to-play modellt követjük: nem kell megvásárolni a játékot és egyúttal mikrotranzakcióval is fizetni."
Akkor én vagyok fogalomzavarban. Nálam ugyanis a f2p nem azt jelenti, hogy egy szint felett csak akkor fogsz érdemben haladni ha előfizetsz. Ez a WoWs esetében a T8 és afeletti szint. WoTban ez nálam a T6 és afelett volt.

Plusz azért bőven vannak olyan játékmódosító elemek, melyekkel bár f2p a játék, ha haladni akarsz, kénytelen leszel előfizetni rá, vagy eszméletlen sokat farmolhatsz hogy legyen elég credited megvenni a magasabb szintű hajókat.

Ok persze szóvivő, ezt kell mondania, csak érdekes egy két állítása. Ahogy a WG is rendszerint ellentmond saját magának.
210 levél
Válasz 17.12.10. 10:27 #1
Phaser
"2012 végén, 2013 elején indult el a World of Warships, azonban igazából sose volt akkora siker, mint a World of Tanks, vagy később a World of Warships" Gondolom Warplanest akartál irni
Duct tape is like the force. It has a light side, a dark side, and it holds the universe together.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.