Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Nyáron már játszható lesz az Anthem és az új Battlefield [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Nyáron már játszható lesz az Anthem és az új Battlefield
Legalábbis azoknak, akik bejutnak az EA Play 2018 rendezvényre júniusban.

Anthem

Anthem
A legutóbbi Anthem cikkek, hírek
1202 levél
Válasz 18.02.26. 08:16 #7
ivanova36
A sikeres első részhez is kellett kb két kiegészítő, mire tényleg olyan lett amilyennek lennie kellett volna.
374 levél
Válasz 18.02.25. 12:49 #6
TBone142
A másiknak pedig lett volna ideje hibák/hülyeségek nélkül megjelenni. Nem hiszem el, hogy nem képesek felmérni, mire van szüksége az embereknek. Csináltak egy sikeres első részt, és akkor belebuknak a másodikba.
1202 levél
Válasz 18.02.25. 12:42 #5
ivanova36
Destiny 2 -t kipróbáltam az open béta alatt, és amit mutattak belőle, kb lvl8ig és a 3. terület, addig rendben volt. Fejlődés is érezhető volt, kihívást is biztosított, a történet az vitt magától, a random események is rendben voltak. Ezek ellenére a teljes verziót nem vettem meg. Kevésnek tűnik a benne lévő tartalom az árához képest.

Warframe-t is kipróbáltam, de az első pár pályán túl nem vitt a története. Meg úgy semmi késztetést nem váltott ki, hogy haladjak benne bármerre is. Amit láttam belőle az kb egymás után rakott független pályák, melyek között a "hajóddal" közlekedsz és annyi. Lehet hogy magasabb szinten érdekesebb mind a harc, mind a történet és a terep, de addig el is kellene jutni, márpedig ha az elején nem nyűgöz le, akkor ott gond van.
Az meg hogy egy 5 éve kint lévő multi gamet hasonlítunk egy féléveshez az sem éppen fair megoldás. Egyiknek volt 5 éve csiszolódni, tartalmat belerakni, hibákat javítani.
3471 levél
Válasz 18.02.25. 12:31 #4
Raistlin666
A Destiny2-t kivégezték! F*sza lehetett volna, de a szánalmas fejlesztői és kiadói döntések kibelezték.

BF Vietnámot a népnek!!!
374 levél
Válasz 18.02.25. 10:59 #3
TBone142
Nem hiszem, hogy a Destiny 2 bárminek is az ellenfele lehetne. Soha nem játszottam egyik résszel sem, viszont szinte csak és kizárólag olyan híreket olvasok/hallok a második résszel kapcsolatban, amik nagyon rossz képet festenek róla.
Nyilván nem teljesen mérvadó, de pl. sokat Warframe-ezek, és állandóan hasonlítgatják a két játékot, és kivétel nélkül az összes ilyen topicban olyan hsz-ek vannak, hogy xy most próbálta ki a játékot a Destiny 2 után és hogy ő oda vissza már soha többé nem menne, stb.stb.

Azért nem a legjobb jel egy játéknál, ha a saját játékosbázisa sem szereti.
1769 levél
Válasz 18.02.25. 08:16 #2
GeryG
Igaz, nem jól fogalmaztam. Az tuti, hogy már a MEA premierje előtt elkezdték a fejlesztést, de csak utána jelentették be az új játékot. Vélhetően tök függetlenül a MEA szereplésétől.
1202 levél
Válasz 18.02.24. 19:45 #1
ivanova36
"Miután a stúdió a Mass Effect: Andromedával méreteset hasalt a porban, egy teljesen új játék fejlesztésébe fogtak." - kicsit nehezen hiszem el, hogy megvárták hogy teljesít az Andromeda, majd utána nekiálltak az Anthemnek. Szerintem inkább párhuzamosan ment a kettő, majd a "B" csapat sikeresen elcseszte a ME:A-t, az "A" csapat meg fejlesztgetett tovább. Kérdés, hogy a Destiny 2 mellett PC-n, és a Destiny 1-2, Monster Hunter Wolrd mellett PS4-en tud-e majd annyit felmutatni, ami megmenti a Bioware nevét a B-kategóriától.
Amennyiben mégis megvárták a ME:A kiadását, úgy felmerül a kérdés, hogy az "A" csapat mi a szöszt csinált a ME:A fejlesztési ideje alatt...ok a ME:A patchelésébe, szintén pletyka szerint már beszálltak, menteni a menthetőt.
Noha a ME:A nem túl fényes szereplését a Bioware rajongók, addig én is közöttük voltam, bár a ME3 vége már rezegtette a lécet, a "B" csapat teljesítményére fogta és hogy nem kell temetni a Bioware-t, ott van még egy "A" csapat, akik az addigi ME részeket készítették.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.