Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Anthem

Nyáron már játszható lesz az Anthem és az új Battlefield

Legalábbis azoknak, akik bejutnak az EA Play 2018 rendezvényre júniusban.

2018.02.24. 18:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az EA az elmúlt években rendre távol marad az E3-ról, helyette közvetlenül a rendezvényt megelőzően szervezi meg a maga show-ját, az EA Playt. Ez idén sem lesz másként, és ahogy már megszokhattuk, a legnagyobb bejelentéseiket erre a rendezvényre tartogatják. Tavaly az egyik legnagyobb bejelentésnek a Bioware új sci-fi játéka, az Anthem számított. Miután a stúdió a Mass Effect: Andromedával méreteset hasalt a porban, egy teljesen új játék fejlesztésébe fogtak. Erről egyelőre nem sok részlet látott napvilágot, mindössze annyit tudni biztosan, hogy idén nem számíthatunk a premierre. Ám a legfrissebb hírek szerint ez nem jelenti azt, hogy idén ne lehetne kipróbálni a játékot.

Az EA Play 2018-on ugyanis a tervek szerint már játszható formában lesz jelen, így azok a szerencsések, akik bejutnak a show-ra, akár ki is próbálhatják azt. Nekünk bizonyára maradnak a játékmenet-bemutatók és az élménybeszámolók. De nem csak az Anthem lesz játszható az EA Play 2018-on. A kiadó tervei szerint az idén őszre datált, de hivatalosan még be sem mutatott új Battlefield is jelen lesz. Így vélhetően legkésőbb ekkor a bejelentésre is sor kerül.

természetesen e két játékon kívül a kiadó összes fontosabb szériája jelen lesz a show-n, így az EA Sports berkeiben készülő sorozatok aktuális epizódjai is. A szervezők ígérete szerint minden korábbinál nagyon rendezvényre lehet számítani, sokkal több játékállomással, hogy minél nagyobb tömegeket ki tudjanak szolgálni. Az EA Play 2018-ra június 9-11. között kerül sor a Hollywood Paladiumban. ■

Anthem
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anthem

hozzászólások (7)

TBone142
TBone142 2018.02.25. 10:59
Nem hiszem, hogy a Destiny 2 bárminek is az ellenfele lehetne. Soha nem játszottam egyik résszel sem, viszont szinte csak és kizárólag olyan híreket olvasok/hallok a második résszel kapcsolatban, amik nagyon rossz képet festenek róla.
Nyilván nem teljesen mérvadó, de pl. sokat Warframe-ezek, és állandóan hasonlítgatják a két játékot, és kivétel nélkül az összes ilyen topicban olyan hsz-ek vannak, hogy xy most próbálta ki a játékot a Destiny 2 után és hogy ő oda vissza már soha többé nem menne, stb.stb.

Azért nem a legjobb jel egy játéknál, ha a saját játékosbázisa sem szereti. :)
Raistlin666
Raistlin666 2018.02.25. 12:31
A Destiny2-t kivégezték! F*sza lehetett volna, de a szánalmas fejlesztői és kiadói döntések kibelezték.

BF Vietnámot a népnek!!!
ivanova36
ivanova36 2018.02.25. 12:42
Destiny 2 -t kipróbáltam az open béta alatt, és amit mutattak belőle, kb lvl8ig és a 3. terület, addig rendben volt. Fejlődés is érezhető volt, kihívást is biztosított, a történet az vitt magától, a random események is rendben voltak. Ezek ellenére a teljes verziót nem vettem meg. Kevésnek tűnik a benne lévő tartalom az árához képest.

Warframe-t is kipróbáltam, de az első pár pályán túl nem vitt a története. Meg úgy semmi késztetést nem váltott ki, hogy haladjak benne bármerre is. Amit láttam belőle az kb egymás után rakott független pályák, melyek között a "hajóddal" közlekedsz és annyi. Lehet hogy magasabb szinten érdekesebb mind a harc, mind a történet és a terep, de addig el is kellene jutni, márpedig ha az elején nem nyűgöz le, akkor ott gond van.
Az meg hogy egy 5 éve kint lévő multi gamet hasonlítunk egy féléveshez az sem éppen fair megoldás. Egyiknek volt 5 éve csiszolódni, tartalmat belerakni, hibákat javítani.
TBone142
TBone142 2018.02.25. 12:49
A másiknak pedig lett volna ideje hibák/hülyeségek nélkül megjelenni. Nem hiszem el, hogy nem képesek felmérni, mire van szüksége az embereknek. Csináltak egy sikeres első részt, és akkor belebuknak a másodikba.
ivanova36
ivanova36 2018.02.26. 08:16
A sikeres első részhez is kellett kb két kiegészítő, mire tényleg olyan lett amilyennek lennie kellett volna.
ajánlott olvasnivaló