Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Megérkezett Oliver Bowden – Assassin’s Creed Origins: Sivatagi Eskü című regénye [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Megérkezett Oliver Bowden – Assassin’s Creed Origins: Sivatagi Eskü című regénye
Az ifjú Bayek egy nap arra ébred, hogy apja minden nyom nélkül eltűnt. Útra kel, hogy választ találjon kérdéseire.

1264 levél
Válasz 18.02.27. 04:20 #4
ivanova36
Az első kettőbe kezdtem bele csak, de nekem ez jött át, a többire azok után nem voltam nagyon kíváncsi. Az minden csak csak nem regényírás volt. Ajánlásodra lehet belekezdek a harmadikba, hátha, de nagyon nagy elvárásaim lesznek.
1341 levél
Válasz 18.02.27. 00:17 #3
Baracklekvár
Valami a hasonló a véleményem nekem is. Bár én a futószalagjátékokkal együtt a könyveket is meguntam valahol.. De ez kevéssé a könyvek hibája..
pogessor.pcdome.hu
1844 levél
Válasz 18.02.26. 21:36 #2
GeryG
Én mindegyik könyvet olvastam, és csak részben van igazad. Az első 1-2 kötet tényleg erősen kötődött a játékokhoz. Aztán szépen fokozatosan kezdett eltávolodni tőlük, az utolsók már lényegében teljesen más sztorit meséltek el mint a játékok. Pl. a Sindycate-ben ugye a testvárpár történetét játszhattuk végig, míg az erről készült könyv még akkor játszódik, amikor ők gyerekek és az apjukról és egy másik orvgyilkosról szólt. Vagy a Black Flagben a főhős előélete egy-két perces intróban le volt tudva, a könyvben viszont nagyjából az egyharmada csak az előzményekről szólt.

Szóval szerintem érdemes lehet adni neki még egy esélyt. Az első köteteknél még érződött, hogy ismerkedik az AC univerzummal, de amint belelendült, egyre jobb sztorikat írt.
1264 levél
Válasz 18.02.26. 19:56 #1
ivanova36
" így Bowden sem írt újabb regényt" - nem is tudom hol kezdjem. Beleolvastam egy-két könyvébe, de az első fejezetek után abbahagytam mindet. Amit olvastam, nem volt több, mint maga az adott játék majdnem szó szerinti leírása. Kb mintha egy átlagos játékos leülne a gép elé, elindítja az adott AC-t, és mellette jegyzeteli, mi zajlik a képernyőn. Az én szememben ez nem regény írás. Esetleg blogolás, de az is igaz, hogy színvonalasabb eszmecsere zajlik egy-két fórumon, mint amiket a könyvben előadott az általam olvasott fejezetekben.

Lehet, hogy jó író, de eddig semmi önállót nem olvastam tőle, igaz az AC sorozattal nem is hozta meg a kedvem más könyveihez.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.