Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tűzoltás vagy fejlődés a Steamen? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Tűzoltás vagy fejlődés a Steamen?
A Valve felvázolta a Steam 2019-es fejlesztési terveit.

213 levél
Válasz 19.01.19. 15:54 #10
Noggle
A Division 2-vel hasonlóan a "szolgáltató" váltás miatt nem foglalkozom. Mindaddig, amíg csak 1-2 ilyen vadhajtás van, akik máshol próbálnak szerencsét, legalább a korábban meglévő játékaim pótlására több időm van. Fallout 76-al meg mint kiderült szerencsém is volt. Lehet, ha Steam-re is jött volna, akkor előrendeltem volna és most hogy fognám a fejem.
1426 levél
Válasz 19.01.16. 15:01 #9
Sityi
A Steam ott rontotta el, de nagyon, hogy bedobta a gyeplőt a lovak közé a kínálat moderálásánál. Csak tavaly kb. 9300(!!!) játék (vagy annak látszó valami) jelent meg, ez napi 25-öt jelent. Hogy lehet így kitűnni nemhogy egy kis indie-nek, de akár egy AAA címnek? Nem baj, ha ott a többi, ha az nívósabb (nem mindig az első a legjobb), ha versenyt indukál és ha fejlesztésére kényszeríti a láthatóan ellustult Valve-ot.

(Annyi kliens meg még talán nincs, hogy belezavarodjon egy átlagos játékos)
1943 levél
Válasz 19.01.16. 13:53 #8
GeryG
Ez a "készítsünk egy minden más klienst összefogó egyetlen nagy programot" ötlet nekem is átfutott már az agyamon, de nem látok rá túl nagy esélyt. Gondolom, ehhez minden egyes kliens fejlesztőjével külön-külön meg kell állapodni, nekik meg miért lenne érdekük egy külsős fél bevonása a bizniszbe?

Persze mondhatjuk, hogy az összefogó kliens nem kérne egy fillért sem a többiek bevételéből, de akkor a fejlesztőjének miért érné meg egyáltalán megcsinálni?
416 levél
Válasz 19.01.16. 13:31 #7
TBone142
"Viszont, most hatalmas piaci rés nyílik: csinálni egy platformot, ami az elburjánzó platformokat összehúzza egy platformra."

Kis túlzással ezt is tudja már a Steam. Lehet listáztatni vele nem Steam-es programokat is, ha akarsz.
12637 levél
Válasz 19.01.16. 10:36 #6
Gobiakos
"Csak jobb lenne, ha ezt nem exkluzív címekkel oldanák meg, hanem jobb árakkal, extra szolgáltatással, franc tudja mivel. "

Új belépőként a piacra nem hinném, hogy ki tudnának olyan extrákat harcolni maguknak, mint a kedvezőbb ár (közel nullszaldósan ők sem akarják gondolom csinálni), a plusz tartalmak, vagy a megjelenés előtti esetleges telepítési hozzáférés, ilyesmik.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
2318 levél
Válasz 19.01.16. 10:31 #5
Shadowguard
Persze, a konkurencia jó dolog... Csak jobb lenne, ha ezt nem exkluzív címekkel oldanák meg, hanem jobb árakkal, extra szolgáltatással, franc tudja mivel. Mert egyelőre ugyan nincs olyan EGS-only cím ami érdekelne, de motoszkál bennem a kisördög, hogy ha lesz akkor is inkább leszedem a "csúnya" verziót és/vagy veszek mást, mert baromira nem hiányzik még egy kliens.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
12637 levél
Válasz 19.01.16. 10:21 #4
Gobiakos
Persze, kell a konkurencia, hogy ne legyen egyeduralmi helyzet, de láthatóan a Steam még így sem csokizta össze magát... "Jól van, csinálunk egy-két apróságot(, amit amúgy is elkészítettünk volna, csak később)." Pontosan tudják ők, hogy a nevük el fogja vinni a hátán a dolgot, szvsz nem nagyon van miért aggódniuk.

Nekem is a Steam mappám a "legkövérebb", de van Uplay-en, Originen, sőt még GoG-on is játékom. Meg most pluszban ugye nálam bejött a PlayStation.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
1366 levél
Válasz 19.01.16. 10:17 #3
Baracklekvár
Őszintén szólva nem látom, hogy mégis mit kellene a Steam-be még beleerőltetni. Számomra már így is bőven tud, mint amit valaha akartam.

Viszont, most hatalmas piaci rés nyílik: csinálni egy platformot, ami az elburjánzó platformokat összehúzza egy platformra.
pogessor.pcdome.hu
16781 levél
Válasz 19.01.16. 10:11 #2
david139
+1, a többség szereti egy helyen tartani a cuccait.
Viszont egy konkurencia nélküli szolgáltatás elég hamar önkényessé válhat, szóval nincs gond azzal, ha mások is próbálkoznak.
You do the hokey pokey and you turn yourself around, and that’s what it’s all about.
1819 levél
Válasz 19.01.16. 09:45 #1
jawsika
Megmondom őszintén, nehéz ebben véleményt mondani. Én, meg sokan hozzám hasonlóan rengeteg gamet vettek Steamen. A platform valszeg rendesen lenyúlja a fejlesztőket, de egyrészt a játékosoknak jó, másrészt pedig a kiadók döntő többsége a platform nélkül nem tudná eladni a termékét.

Engem személy szerint borzasztóan zavar, hogy egyre több a platform. Egyrészt kényelmetlen, másrészt nem is praktikus, harmadrészt meg b@ssz@ az ember szemét... Hogy van egy nagy könyvtáram, benne a címek sorakoznak, mint a könyvespolcom otthon, szuper. Ja, de van 15-20 könyv, amit külön kell tartanom tök máshol... Szar...

A Division 2-t is vártam, de nem fogom megvenni másik platformon. A State of Decay 2-vel is így jártam és tudnám még sorolni.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.