Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tűzoltás vagy fejlődés a Steamen? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Tűzoltás vagy fejlődés a Steamen?
A Valve felvázolta a Steam 2019-es fejlesztési terveit.

211 levél
Válasz 19.01.19. 15:54 #10
Noggle
A Division 2-vel hasonlóan a "szolgáltató" váltás miatt nem foglalkozom. Mindaddig, amíg csak 1-2 ilyen vadhajtás van, akik máshol próbálnak szerencsét, legalább a korábban meglévő játékaim pótlására több időm van. Fallout 76-al meg mint kiderült szerencsém is volt. Lehet, ha Steam-re is jött volna, akkor előrendeltem volna és most hogy fognám a fejem.
1353 levél
Válasz 19.01.16. 15:01 #9
Sityi
A Steam ott rontotta el, de nagyon, hogy bedobta a gyeplőt a lovak közé a kínálat moderálásánál. Csak tavaly kb. 9300(!!!) játék (vagy annak látszó valami) jelent meg, ez napi 25-öt jelent. Hogy lehet így kitűnni nemhogy egy kis indie-nek, de akár egy AAA címnek? Nem baj, ha ott a többi, ha az nívósabb (nem mindig az első a legjobb), ha versenyt indukál és ha fejlesztésére kényszeríti a láthatóan ellustult Valve-ot.

(Annyi kliens meg még talán nincs, hogy belezavarodjon egy átlagos játékos)
1865 levél
Válasz 19.01.16. 13:53 #8
GeryG
Ez a "készítsünk egy minden más klienst összefogó egyetlen nagy programot" ötlet nekem is átfutott már az agyamon, de nem látok rá túl nagy esélyt. Gondolom, ehhez minden egyes kliens fejlesztőjével külön-külön meg kell állapodni, nekik meg miért lenne érdekük egy külsős fél bevonása a bizniszbe?

Persze mondhatjuk, hogy az összefogó kliens nem kérne egy fillért sem a többiek bevételéből, de akkor a fejlesztőjének miért érné meg egyáltalán megcsinálni?
411 levél
Válasz 19.01.16. 13:31 #7
TBone142
"Viszont, most hatalmas piaci rés nyílik: csinálni egy platformot, ami az elburjánzó platformokat összehúzza egy platformra."

Kis túlzással ezt is tudja már a Steam. Lehet listáztatni vele nem Steam-es programokat is, ha akarsz.
12572 levél
Válasz 19.01.16. 10:36 #6
Gobiakos
"Csak jobb lenne, ha ezt nem exkluzív címekkel oldanák meg, hanem jobb árakkal, extra szolgáltatással, franc tudja mivel. "

Új belépőként a piacra nem hinném, hogy ki tudnának olyan extrákat harcolni maguknak, mint a kedvezőbb ár (közel nullszaldósan ők sem akarják gondolom csinálni), a plusz tartalmak, vagy a megjelenés előtti esetleges telepítési hozzáférés, ilyesmik.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
2295 levél
Válasz 19.01.16. 10:31 #5
Shadowguard
Persze, a konkurencia jó dolog... Csak jobb lenne, ha ezt nem exkluzív címekkel oldanák meg, hanem jobb árakkal, extra szolgáltatással, franc tudja mivel. Mert egyelőre ugyan nincs olyan EGS-only cím ami érdekelne, de motoszkál bennem a kisördög, hogy ha lesz akkor is inkább leszedem a "csúnya" verziót és/vagy veszek mást, mert baromira nem hiányzik még egy kliens.
...az élet álom, az álom halál, a halál megváltás, a megváltás élet...
12572 levél
Válasz 19.01.16. 10:21 #4
Gobiakos
Persze, kell a konkurencia, hogy ne legyen egyeduralmi helyzet, de láthatóan a Steam még így sem csokizta össze magát... "Jól van, csinálunk egy-két apróságot(, amit amúgy is elkészítettünk volna, csak később)." Pontosan tudják ők, hogy a nevük el fogja vinni a hátán a dolgot, szvsz nem nagyon van miért aggódniuk.

Nekem is a Steam mappám a "legkövérebb", de van Uplay-en, Originen, sőt még GoG-on is játékom. Meg most pluszban ugye nálam bejött a PlayStation.
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
1347 levél
Válasz 19.01.16. 10:17 #3
Baracklekvár
Őszintén szólva nem látom, hogy mégis mit kellene a Steam-be még beleerőltetni. Számomra már így is bőven tud, mint amit valaha akartam.

Viszont, most hatalmas piaci rés nyílik: csinálni egy platformot, ami az elburjánzó platformokat összehúzza egy platformra.
pogessor.pcdome.hu
16664 levél
Válasz 19.01.16. 10:11 #2
david139
+1, a többség szereti egy helyen tartani a cuccait.
Viszont egy konkurencia nélküli szolgáltatás elég hamar önkényessé válhat, szóval nincs gond azzal, ha mások is próbálkoznak.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1690 levél
Válasz 19.01.16. 09:45 #1
jawsika
Megmondom őszintén, nehéz ebben véleményt mondani. Én, meg sokan hozzám hasonlóan rengeteg gamet vettek Steamen. A platform valszeg rendesen lenyúlja a fejlesztőket, de egyrészt a játékosoknak jó, másrészt pedig a kiadók döntő többsége a platform nélkül nem tudná eladni a termékét.

Engem személy szerint borzasztóan zavar, hogy egyre több a platform. Egyrészt kényelmetlen, másrészt nem is praktikus, harmadrészt meg b@ssz@ az ember szemét... Hogy van egy nagy könyvtáram, benne a címek sorakoznak, mint a könyvespolcom otthon, szuper. Ja, de van 15-20 könyv, amit külön kell tartanom tök máshol... Szar...

A Division 2-t is vártam, de nem fogom megvenni másik platformon. A State of Decay 2-vel is így jártam és tudnám még sorolni.
Baldur is blessed with invulnerability to all threats, physical or magical.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.