Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Itt az új Mortal Kombat mozifilm trailere [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Itt az új Mortal Kombat mozifilm trailere
És pár plakát is érkezett az április közepén mozikba kerülő filmhez.

10659 levél
Válasz 21.02.22. 18:57 #12
Dark Archon
Ez kemény lesz, mint a bakasz@r...
Dark Archon | i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64 | BF4: DarkArchonHUN
2956 levél
Válasz 21.02.20. 15:24 #11
Aryx
Nem fejtettem ki, de nem véletlenül írtam a TR-t. Sosem a sztori miatt voltak jók a TR-ek, a rebootnak sem volt épületes sztorija, de a játék még ezzel együtt is jól működött. Erre a filmben fogták, és leforgatták a már egyszer látott cutscene-eket. Oké. Csak ettől pont a lényeg veszett el, az, hogy a játékos bármilyen szinten be tudjon avatkozni az eseményekbe.
Annyiban mégis jó volt a film, hogy érezhetően érettebb közönséget céloztak meg a Jolie-féle változathoz képest (végig lehetett nézni). Kb ugyanezt érzem az MK esetében is. Egy halom debilség a játék repkedő, egymást felgyújtó, lefagyasztó, kibelező emberkékkel, és pont ezért is jó, de 90-100 percben erre ráhúzni egy minimálisan komolyan vehető forgatókönyvet dramaturgiával, hát, enyhén szólva vannak kétségeim. De jó látni a hajlandóságot.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
4893 levél
Válasz 21.02.20. 11:13 #10
subject17
Mmm, szerintem Tomb Raider alapban nem működött, kalandfilmkedvelőként sem. Kliséfeszt érdektelen karakterekkel. Pl. számomra az Uncharted széria pont azért működik, mert iszonyat szerethető szereplőkkel adja el a kalandfilmes trópokat, meglátjuk ezt filmben is meg tudják-e lépni... TR reboot már a játékok esetében sem tudta ezt megugrani, érdekelne a setting miatt a harmadik rész, de a második olyan rohadt unalmas tíz perc után, hogy nem tudom rászánni magam. :/

Amúgy az öncélú gore vicces. Mármint igen, tudom én is, hogy ez a MK védjegye, és a kedvenc versus játékom haveri társaságban a sorozat... De sose tudtam ezt átérezni, ahogy egy-egy fatality vagy később x-ray során mindenkiből előtört egy-egy "aaaaah", mintha nekik fájna. Annyira eltúlzott, hogy nálam teljes érdektelenségbe megy ez a része. Szerintem ez tipikusan "a kevesebb több" esete: egy szimpla kartörés például sokkal valósabb reakciót válthat ki, mint egy spárgából elvégzett golyórobbantó ütés.
2956 levél
Válasz 21.02.20. 09:49 #9
Aryx
Teljesen ledöbbentem a trailertől. Nem tudtam erről semmit, csak azért indítottam el, hogy röhögjek, és végül meglepődtem, hogy mennyire vállalható lett. Még úgy is, hogy amúgy maga a film nem érdekel. A számozatlan 9-es résszel játszottam utoljára, de már ott is zavart az öncélú gore, az újabb részek még annál is durvábban nyomják ezt a vonalat (tiniként biztos oda lettem volna a gyönyörtől, ma már ezt nem szeretem). De egy MK-filmben igenis ez kell. És annak örülök, hogy a filmstúdiók 40 év sorozatos (kritikai) bukás után felismerték, hogy nem csak 10 éven aluliak játszanak, szép lassan elkezdenek felnőttként tekinteni a közönségre. És ha ez sikerül, akkor az jó tendencia lehet a későbbiekben is. Bár nem tudom, hogy kontroller nélkül mennyire lesz élvezetes nézni, ahogy jelmezes emberek csépelik egymást (szerintem a Tomb Raider film is emiatt nem működött, kivették a kezedből az irányítást).

De meglepnek az itteni hsz-ek is, mindenhol máshol azért sírnak, miért nincs benne ez meg az, itt meg - teljes joggal - sokalljátok a karaktereket, ki érti ezt.
„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”
7918 levél
Válasz 21.02.19. 16:24 #8
Lovi Tommy
egy biztos, úgyse a sztori miatt akarom ezt a filmet látni
4893 levél
Válasz 21.02.19. 15:50 #7
subject17
Jah, gondoltam rá, de mondom az meg elég cheesy lenne... Aztán belegondoltam, hogy végülis az egész az lesz, és akkor mégse vetettem el a gondolatot.
7918 levél
Válasz 21.02.19. 15:23 #6
Lovi Tommy
vagymégse lesz új, majd kiderül
12844 levél
Válasz 21.02.19. 14:40 #5
Gobiakos
Karakterek, akik szerepelnek az előzetesben: Scorpion, Sub-Zero, Shang Tsung, Goro, Reptile, Mileena, Kabal, Cole Young, Liu Kang, Raiden, Jax, Sonya, Kano, Kung Lao és a csávó, akivel Goro harcol (Young?)

Nem kevés, és még gondolom nem is mindenkit fedtek fel...
"You don't wanna be my enemy I promise you!" (Limp Bizkit - Get a life)
12844 levél
Válasz 21.02.19. 14:23 #4
Gobiakos
"és ami a legjobban meglepett, hogy még a CGI vér sem zavar"
Mondjuk nálam pont az a leggyengébb pontja az előzetesnek. De ezen a végleges változatig még gürizhetnek kicsit.
Meg nekem fura: olyan hatást kell Scorpion és Zero maszkja, mintha 2 számmal nagyobb emberre tervezték volna őket.
"You don't wanna be my enemy I promise you!" (Limp Bizkit - Get a life)
29647 levél
Válasz 21.02.19. 14:15 #3
Germinator
Alapvetően szkeptikus vagyok az ehhez hasonló projektekkel kapcsolatban, főleg, hogy itt nagyon sok a karakter, és alapból azt gondolnám, kapkodós tempó kell ahhoz, hogy egyáltalán a számos bemutatott figura értelmes módon előkerülhessen, ne pedig egy-egy pár perces cameo erejéig. De maga az előzetes szerintem kifejezetten jóra sikeredett, jó a zene, jók a képek, egy-egy koreográfia, amit látunk, meglepően kellemes, és ami a legjobban meglepett, hogy még a CGI vér sem zavar. Szóval kíváncsi vagyok, mi lesz belőle
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
4893 levél
Válasz 21.02.19. 14:09 #2
subject17
Mondjuk nekem jelentősen elvette a kedvem, hogy egy új karaktert hoztak be főhősnek. Nincs elég...?
12844 levél
Válasz 21.02.19. 13:57 #1
Gobiakos
Elég sok karaktert fog mozgatni a film. Remélem ez nem válik majd a kárára. Amúgy nem is annyira bűn rossz az előzetes alapján, bár nyilván ki kell várni az április 16-ot a végeredmény okán. Én pozitívan állok a projekthez. Megérdemelne már egy korrekt filmet a franchise...
"You don't wanna be my enemy I promise you!" (Limp Bizkit - Get a life)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.