25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Phantom Fury teszt – Ez a bomba kicsit besült [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Phantom Fury teszt – Ez a bomba kicsit besült
Hosszas várakozás után érkezett meg az Ion Fury epikusnak ígért folytatása.

Raistlin666
#4 Raistlin666 [4735]
Nekem a Project Warlock tetszett nagyon! Utána kezdtem bele az IF-be de minden szempontból gyengébb volt és nem tudtam élvezni Duke hangulat ide vagy oda!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2024.04.23. 12:41
Aryx
#3 Aryx [3534]
Ion Fury nekem sem tetszett annyira, félúton abba is hagytam. Annyira tipikus, hogy az első 1-2 városi pálya még álleejtős, neonfényes felhőkarcolókkal, meg mindennel, utána hamar betereltek minket jellegtelen üzemi pályákba. Meg ott az üres szoba közepén a színkódos kártya, és tudod előre, ha rálépsz, minden irányból rádspawnolnak az enemyk. A célzásra én sem éreztem rá. Meg aztán 25 évvel a Duke Nukem 3D után rettenetesen zavart, hogy nem volt rendes térbeli hangzás, így pedig, hogy éppen ki lőtt engem és honnan, nem tudtam hallás szerint megállapítani.

Meg egyszerűen már nem kötött le ez a "mész és lősz, kártyákat-kapcsolókat keresgélsz"-gameplay. Egy boomer shooter volt, amit az elmúlt x évben végigvittem, a Hedon Bloodrite, mert az még adott valami pluszt ehhez a formulához, de a többi nem tudott megfogni. Bár az meg lassan indult be, a végén meg csítelnem kellett.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

Előzmény: Raistlin666 2024.04.23. 11:22
Raistlin666
#2 Raistlin666 [4735]
Nekem valahogy az Ion Fury sem tetszett! Bár lehet csak a konzol portot kefélték el, mert főleg a kezeléssel voltak gondjaim. Rá vagyok manapság kattanva az ilyen retrós cuccokra, de itt egyszerűen zavart a mozgás a célzás a nehézség...kb. minden a kinézeten kívül!

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Előzmény: Aryx 2024.04.22. 20:44
Aryx
#1 Aryx [3534]
Kár érte, az a Duke Nukem Foreveres trailer elég ígéretes volt. Csak a Tempest Rising legyen jó, mert igazából azt várom!

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.