Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Diablo II karakterek a B.neten

7040 levél
Válasz 01.12.04. 17:07 #5
Aruns
Aha, ok, köszi. Valszeg csak jövő tavasztól/nyártól fogok a Dio II-vel a B.neten bohóckodni, de pár karit már előtte csinálok (azért ez a "mindent a szerveren" kevésbé tetszik nekem, mint a Dio I hasonló megoldása, de hát ez van).
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2328 levél
Válasz 01.12.04. 17:02 #4
PoCoK
Semmi nincs a gépen, ami a karikhoz tartozik.
Asszem csak annyi megkötés van, hogy ha csinálsz egy új Accountot, akkor 2 napon belül játsz vele 2 órán át. Nekem az Acc.-om már megvan vagy egy éve, de még nem törölték, remélem nem is fogják, mert akkor mérges leszek.
stufumofo™
7040 levél
Válasz 01.12.04. 16:59 #3
Aruns
Ok, köszi. Tehát csak beírom a nevet meg a jelszót, és tudok vele nyomulni? Nincs még olyan kis 66 kB-os file sem a saját gépen, mint a Dio 1 multi cuccoknál? És mennyi ideig tárolja a szerver az olyan karit, amihez nem nyúlnak hosszúideig? Akármeddig, vagy törölnek is?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2328 levél
Válasz 01.12.04. 16:55 #2
PoCoK
Igen, a szerveren van tárolva az összes kari, hogy ne lehessen csalni. Ezek a karakterek nem CD-keytől függenek, tehát ha meg akarod haverodnak mutatni a cuccaid, vagy a karid, akkor náluk is ugyanúgy tudsz a karijaiddal játszani, mint otthon.
stufumofo™
7040 levél
Válasz 01.12.04. 16:51 #1
Aruns
Halihó!

Most biztos valami oltári nagy hülyeséget fogok kérdezni, de csak Dio I-et játszottam B.neten, a II-t csak singlebe és nem világos nekem valami. A Dio II multi karaktereit teljesen a szerveren tárolják? Engem az érdekelne, hogyha egy barátom/barátnőm gépén egyszer fellépek és csinálok magamnak egy-két karaktert, akkor azt tudom másik gépen is használni (tehát másik Dio 2 CD-vel)? Vagy ha a szerveren van fullra tárolva minden multi adat, akkor egy CD kulccsal csinált karit csak azzal a CD-vel érhetek el? Aki tudja a választ, plz. segítsen...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.