Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Imperium Galactica III három monitoron (Hírek)

5740 levél
Válasz 02.06.04. 14:20 #2
Dino
Szerintem a játékosok többsége azért megmarad az NVIDIA chipek mellett. Amúgy egy fejlesztőtől hallottam, hogy a 3 monitor támogatása technikailag nem nagy feladat, egyszerűen 3072*768-ra vagy hasonlóra kell állítani a felbontást és már kész is. Persze azon el kell gondolkodni, hogy mit is kell oda kirakni, tehát persze hogy többletfeladat, de a technológia adott, ahol értelmesen ki lehet használni kis többletmunkával, ott szerintem megéri.
Persze még jobb, ha nem a kép kiterjesztésére, hanem extra funkciókra, info képernyőkre, térképre, stb. használják a többi monitort.

Tényleg, még régen a DOOM idején hallottam olyat, hogy három hálózatba kötött géppel meg lehetett valósítani ezt a surround gaming dolgot, valahogy úgy kellett paraméterezni az indítást, hogy az egyik oldal -left, a másik meg -right kapcsolót kapott. Persze gyakorlatban nem láttam soha, de a command line paraméterek listáján szerepel. Tehát az ötlet azért annyira nem új
35 levél
Válasz 02.06.04. 01:08 #1
skaven
Elkepzeltem, ahogy az egesz vilag harom monitoron nyomja a cuccot...
Furcsa volt.
Kivancsi vagyok, vajon a jatekosok egy szazaleka ki fogja-e hasznalni ezt az opciot. Talan vmi hasznosabb dolgon torhetnek inkabb a fejuket a nagyon raero programozok.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.