Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» MENTÉSEK ÉS KÉPEK stb.

10106 levél
Válasz 03.09.25. 18:48 #2
mucius
Jó ötlet ez a topic, de szerintem ha valakinek valami kell egy adott játékhoz, akkor az inkább a játék nevével azonos topicban fog segítséget keresni, kérni. Legalább is ez lenne a logikus.
A képes rész ok.
Sok sikert!
Nem a korrupció a gond, hanem, hogy engem nem akar lefizetni senki. :)
179 levél
Válasz 03.09.25. 14:27 #1
Grazman
Szeretném ha ebbe a topicban mindenki megpróbálna egymások között képeket és egyéb kis játékokat vagy estleg ugyebár mentéseket elküldögetni vagy felpakolni egy webpagéra.Mert így kitudnánk próbálni egymás mentéseit és így megtudnánk hogy ki hogy nyomja a stuffokat.Persze nem kell szégyenkezni amiatt ha valaki nem a legjobb pc-gamer arc.Továbbá szeretném ha ez a topic nem haldokolna és bátran elküldenénk egymásnak lelopott képeinket.És hogy legyen is miről írni ide ezért aki tud valamit vagy megszerzett valami új játékot vagy mondjuk új vga-t szerzett az nyxugottn osszA MEG VELÜNK.kÖSZÖM.Ilyen képek pl:lehetnek bugos vagy művészi átalakított
képek
u.i:Tényleg tartsuk életben e témát.És merjetek kérni és adni pl:kinek kell a porrastuvat??vagy egy pár bugos Vice citys kép esetleg MAFIA végigjátszott mentés ,v. netán egy Stronghold game?
És így tovább...
NYPD!Drop your weapons and hands up!And lie to the floor!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.