Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» Durva Horrorfilmek(18+)Írd ide hozzászólásod:421 levél
10.10.11. 15:34
CrY
Nah, megnéztem tegnap a Grotesque-t, és így utólag nem nagyon, de a film néhány jeleneténél azt gondoltam, hogy nem vagyok normális!
Hát, amit az a csávó művel, az kegyetlen! Nem akarok hosszú hsz-t írni, sem SPOILER-ezni, mert szbszig régebbi hozzászólásából minden kiderül!
És ahogy Ő is említette: nem egyfolytában megy a kínzás, hanem van nyugis rész is.Szerintem ez azért volt, hogy kicsit emésszük meg amit addig láttunk, és akkor gondolom jobban megmaradnak bennünk a képek. Most már azt hiszem, hogy van benne valami. Mert amikor pl.: a "randis" eseményt mutatják, aközben azon járt az eszem, hogy még miket fog ez az embernek nem nevezhető alak művelni velük.(?)Meg azért viszonylag van egy kis lélekábrázolás is, hogy a fiúnak(egyik áldozat)nagyon tetszik a csaj, és már (mint ahogy kiderül a filmben) az első randi után a pasija akar lenni. És a "kínzójuk" pedig a csaj szeme láttára alázza meg a fiút!(És fordítva. De mint kiderül a csajnak nem annyira jön be a pasi) Az is durva, hogy a faszi nyugodtan teázgat, nézi őket hidegvérrel, hogy hogy izgulnak. De ami utána jön arról inkább nem is írok! A vége meg döbbenet.

Vissza