Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» DUNE-Emperor : Sand's Warriors klánÍrd ide hozzászólásod:564 levél
01.09.06. 23:00
skorpio7
"...Szivesebben játszok a Dune2000-rel, mint ezzel a szarral. Abban a játékban legalább átlátjuk a dolgokat, jó a kezelhetősége és nyagyon hangulatos, ami egyáltalán nem mondható el az emperorról, ráadásul a Dune2000-nek Dune hangulata volt..."

Mindenesetre látszik , hogy te sem tudod mit beszélsz .
A DUNE2000-nek DUNE hangulata volt ?!?
És hol ???
Miben volt másabb mint az Emperor ???
Gagyi videók - Mondd azt , hogy itt is .
Egységek egyformák - Az Emperor-ban maximum a felderítők egyformák .Itt jelentkezik igazán a játék sokszinűsége .Ez hol van a 2000-ből ?!?
2d-s grafika - 3d-s csodálatos grafika , jól kidolgozott animácós fázisa az egységek mozgásának .
Teljes bukás a kritikusoknál ( és még késtek is a megjelenéssel , pedig csak a DUNE 2-t javították fel valamennyire, a Red Alert grafika szintjére . ) - Az DUNE-Emperor siker mindenhol .Legyél szíves nézz meg pár online vagy nyomtatott külföldi lapot , hogy miként is értékelték nyugaton a játékot .

Szóval az a helyzet , hogy én , Celern , Ghoost , Hofi , Octogon vagyunk az igazi DUNE-WESTWOOD fan-ok , te pedig csak feleslegesen erőlködsz .Egy eredeti játékdobozzal nem lehet bemocskolni a kezünket , te pedig szégyelheted magad , hogy nem adod meg a tiszteletet a játék készítinek .Pedig ők ugyanazok ( nagy részük ) , akik résztvettek a DUNE2000 készítésében is , így nem tudom , hogy miről beszélsz , amikor a "nem dune"-s hangulatról beszélsz .
Véleményem szerint belőled csak az irigység beszél , hogy nem élheted át mindazt , amit mi a "valódi DUNE"-n .

Vissza