Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Rune kiegészítő aranyon

2001.03.29. 02:59 | Madrac | kategória: Egyéb

A Human Head Studios bejelentette népszerű közelharci játékának a Rune-nak a készülő kiegészítőjének, a Rune: The Halls of Valhalla-nak aranylemezre kerültét. Nem csak az eredeti játék kiegészítéseként működik, hanem akár önmagában is játszható mások ellen LAN-on és az Interneten. Több új funkció, térkép lesz benne, sőt még két új játékmód is az Arena és a Headball.
Az Arena 1-1 elleni és nagyobb létszámú küzdelmeket is le lehet folytatni majd. Felszerelkeznek a harcosok és várják a sorukat. Ha bejutottak a küzdőtérre, akkor Last-man-standing (Csak az utolsó maradhat) alapon elkezdődik a csata. A küzdelem végén a győztes helyre pofozhatja a felszerelését és magát, és addig marad az arénában míg ki nem lép vagy ki nem kap.
A Headball-ban annyi a cél hogy az ellenfeled fejet átjuttasd a célvonalon. A játszma elejét minden csapatnak át kell kapcsolnia egy kapcsolót. Ha minden csapat bent van az arénában, elkezdődik egy visszaszámlálás, miközben a csapatatok elhelyezkedhetnek. Ebben a fázisban nem lehet sebzéseket okozni még. A hangjelzés elhangzásakor kezdődik el a játék igazán. Minden pályán vannak pontok, ahova el kell juttatni a fejet, ezek lehetnek mindenki által használhatóak vagy csak egy csapat által. Minél több pontot érint valaki ugyanazzal a fejjel, annál több pontot kap majd a csapat. A server üzemeltetője még kiegészítheti esetleg lábdobálással is a kiegészítőt. Minden célba esett láb egy pontot ér.
Új zenék és 33 új pálya minden játékmódhoz, jobb Internet kód és erősebb pajzsok is megtalálhatóak lesznek benne.
A Godgames augusztusra tervezi a Rune Gold kiadását. Ez tartalmazni fogja a sima, alap Rune-t, a Halls of Valhalla kiegészítőt és még előre nem közölt plusz dolgokat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló