Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warcraft film készül

2006.05.09. 21:40 | Madrac | kategória: Játék

A Hollywood Reporter közölt egy cikket, mely szerint a Blizzard aláírta már a szerződést a Legendary Pictures-szel egy Warcraft világban játszódó filmről. Szerencsére a történet nem az egyik már meglévő játékot követi majd, hanem egy egészen úk sztori lesz a jól ismert helyszíneken, orkokkal, trollokkal, elfekkel és élőhalottakkal. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (34)

osleny
osleny 2006.05.25. 16:39
Az AVP-t meg Doom-ot , mint a sikertelen játékból-film adaptációt említettem. A játékok mentek egynek, sőt a az AVP-k sztem jók voltak. A GTA Vice City pedig A Sebhelyesarcúra (Scarface) hajaz szerintem:a küldetések egy része, a dizsi, a villa, a hangulat. Kiválóságokat felhasználni nem szégyen. A Miami Vice-ból készült egy teljesen felejthető játékadaptáció, ami nálam az indítás után kb tíz percig bitorolta a helyet a vinyón :-D. Remélem a Warcraft-ból vmi emeszthetőt csinálnak, bár titkon Starcraft filmben reménykedem... Kár, hogy mostanában nem megy a sci-fi, mint műfaj. Mindkét játéknál elég lenne a játékok sztoriját megfilmesíteni, azok is bőven jobbak, mint a legtöbb film, amit betolnak a mozikba, a nézők elé.
szbszig
szbszig 2006.05.28. 02:11
Így van, így van, a játékok sztoriját akarjuk! És egy trilógiában!;-)

Már el is képzeltem, ahogy kezdődik az első rész. Mint A Gyűrűk Urában, fekete kép, női hang: "My name is Magna Aegwynn, and for over one thousand years I have wandered the realms of this world and endeavored to safeguard the peoples of its lands against the ethereal powers of the Great Dark Beyond..."

(Az idézet a Warcraft I. kézikönyvéből van. Aegwynn az utolsó Őrző, aki óriási varázserejének köszönhetően évszázadokig védelmezte titokban az emberi világot a Lángoló Légió ügynökeitől. A fia pedig Medivh, aki a legelső portált nyitotta Draenor és Azeroth között, lehetőséget adva ezzel az orkoknak az emberek megtámadására.)
TBone142
TBone142 2006.05.28. 02:38
Szerintem egy WarCraft filmet tényleg csak a sztori milyenségével lehetne elrontani. A lények és a főbb szereplők elvileg adottak, így valószínű, hogy jó dolog fog kisülni belőle. Azaz remélem :-)

OFF

Az AvP filmet nem igazán a játék alapján, inkább a könyvek alapján csinálták, ahogy a játékokat is a könyvek (és az Alien, Predator filmek) alapján.
Zebu
Zebu 2006.05.28. 07:23
Germinator azért ne légy már hülye.. "két világ szinte ugyanaz", hát ja mint az Egri csillagok meg a Csillagok Háborúja, mivel mindkettőnek van a címében csillag..X-( Le merem fogadni, hogy nem ismered a Warcraft történetet, ha ilyeneket mondasz.

Nem a játék sztoriját fogják megcsinálni, hanem az egyik könyvét. És ha a War of the Ancients triológia lesz az, akkor készüljetek Gyűrűk Ura-fanok, mert úgy lesöpri a színpadról a Gyűrűk Urát hogy rossz lesz nézni:-D (Aki olvasta tudja miért)

Filmes adaptációk eddig azért lettek szinte egytől eddig szarok, mert lövöldözős játékokból készült, amiknek a történetük mind ugyanaz, X csúnya szörny ellen Y elit osztag/katona és puff puff puff, ilyennel nem nehéz bukni.
osleny
osleny 2006.05.28. 10:00
A Blizzard, ha nekifeküdne technikailag simán le bírna gyártani egy egész estés animációs Warcraft filmet. A játékaik animációs mozijai sztem a az ipar legjobbjai közt vannak. A film állítólag élő-szereplős lesz :-(. Sztem az nem passzol a Warcraft világhoz...
ajánlott olvasnivaló