Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Garfielddal újrázik Tilla

2006.06.15. 08:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nyávogás, dorombolás és macskazene tölti be ezekben a napokban a Ranódy stúdiót, ahol a Garfield 2 (hazai bemutató: augusztus 3.) animációs film szinkronmunkálatai zajlanak. A címszereplő kövér, lusta cicus magyar hangját ismét Till Attila kölcsönzi, aki a sikeres első rész után nagy örömmel vállalta a folytatást is.
"Könnyebb volt belerázódni a munkába, mint a múltkor. Két éve sokat szöszöltem azzal, hogy ráleljek magamban a figurára és eltaláljam a karaktert. Most szinte azonnal ráakadtam Garfield mézes – mázos hangjára” – mesélte lelkesen Till Attila, a felvételek közti szünetben. Az új részben a világ legismertebb macskája, gazdáját követve, ezúttal kénytelen Angliába utazni. A szigetországban azonban az arisztokrata britek egy másik, főnemesi alomból származó házi kedvenccel tévesztik össze, így Garfield hamarosan egy kastély urává válik. De a sors nem engedi, hogy bölcs lustálkodással töltse az idejét. Meg kell küzdenie a vár gonosz terveket szövögető urával és a nyomában csaholó kutyákkal. Egy jó lasagnára azért mindig szakít időt.
Till Attila láthatóan élvezettel lubickol a szerepében. Bár nem szereti a macskákat, Garfield kivétel nála."Ő egy önálló intézmény. Mérhetetlenül lusta. Nem szereti a rohanást, a változatos programokat és nem nagyon okoskodik a világ dolgain sem. Életfilozófiája a lazulásról szól, ez pedig nagyon bejön nekem” – mondta a műsorvezető.
A szinkronmunka egyébként egy különleges kis meglepetéssel is szolgált számára. Dalra kellett fakadnia a mikrofon előtt. Egy érzelmes kicsit mélabús bluest fog elénekelnie a filmben. Vélhetően otthon jól begyakorolhatta ezt a slágergyanús számot, mert elsőre sikerült felvenni a jelenetet. A Mega zsűrinél biztos továbbjutó lenne az előadása, s várhatóan a magyar közönségnek is egyik kedvence lesz idén nyáron Garfield dala. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló