Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Új ügyvezető és új telefonok a Nokiánál

2006.06.29. 18:06 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

2006. július 1-jétől új ügyvezető veszi át a Nokia Hungary Kft. vezetését. A 34 éves, kanadai származású Greig Williams az Egyesült Királyságban végezte tanulmányait, 1996-ban csatlakozott a Nokia Telecommunicationshöz (ma Nokia Networks), termékmarketing menedzserként. 2005 júniusától vezető értékesítési igazgatóként dolgozott, az angliai T-Mobile felé történő értékesítésekért felelt. A sajtótájékoztatón Greig Williams bemutatkozás után röviden ismertette a cég új termékkategorizálási rendszerét, és bemutatott néhányat a hamarosan megjelenő új telefonok közül.
A középkategóriát két új készülékkel bővítette a Nokia. Az egyik a Nokia eddigi legalacsonyabb árú 3G készüléke, a harmadik negyedévben megjelenő Nokia 6151, egy klasszikus formatervezésű, fényes felületű, kompakt telefon. 1,3 megapixeles kamera található benne, a 30 MB beépített memória microSD kártyával bővíthető, zenelejátszásra és sztereó FM rádió vételre is alkalmas, és a Bluetooth technológiát is támogatja. Ára 240 euró környékén várható. A másik újdonság a Nokia 6080 elegáns megjelenésű, vonzó árfekvésű kameratelefon, mely 2006 utolsó negyedévétől lesz kapható, 180 euró körüli áron. (Az árak a szolgáltatók kedvezményei nélkül értendők.) ■

előző
következő
Új ügyvezető és új telefonok a Nokiánál
Új ügyvezető és új telefonok a NokiánálÚj ügyvezető és új telefonok a Nokiánál

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.