Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Egyre fantasztikusabb filmek

2006.07.06. 17:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Harry Potter csak a kezdet volt. A nagy stúdiók továbbra is keresik az elképesztő sikerű filmfolyam méltó versenytársát. A Gyűrűk Urát is készítő New Line vezetői kimondták a döntő szót. A viszonylag kis cég belevág egy három részből álló gyerekfantasy, a ?B:His Dark Materials?-B: elkészítésébe. A 150 millió dolláros költségvetéssel készülő első rész főszereplője egy 12 éves cambridge-i kislány lesz. A forgatás szeptemberben kezdődik, és megfeszített iramban folyik majd egészen 2007 novemberéig, a kitűzött premier időpontjáig.
A munkát az Amerikai pite rendezője, Chris Weitz irányítja majd, a történet egy kislányról szól, aki párhuzamos világok között utazik, hogy megmentse legjobb barátját.
Bár a film bővelkedik majd digitális trükkökben, a siker mégis egy kisiskoláson múlik majd, aki még sosem állt kamera előtt: Dakota Richardsot több mint 10000 jelentkező közül választották ki, és a filmesek mind hisznek abban, hogy rábízhatják magukat: a mesebeli történet igazi csodát hoz, és méltó versenytársa lesz a varázslótanoncnak. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló