Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Új notebook kiegészítők a Logitechtől

2006.08.07. 21:00 | Dino | kategória: Hardver

A Logitech bemutatta legújabb, notebookokhoz szánt hordozható perifériáit. A Premium Notebook Headsetet elsődlegesen Skype és hasonló internetes telefonálásra alkalmas programokhoz ajánlják, a számítógépre hagyományos 3,5-es jack csatlakozóval vagy a mellékelt USB adapterrel köthető rá. Használaton kívül összehajtható és a védőtokba helyezve könnyen szállítható. Szeptembertől lesz kapható, 50 eurós áron.
Megújultak a notebook webkamerák is, a QuickCam for Notebooks Pro és QuickCam for Notebooks Deluxe kamerákban a RightLight 2 technológia gondoskodik, hogy gyér vagy egyenetlen megvilágítás esetén is kiváló képminőséget közvetítsenek. A QuickCam for Notebooks Pro mindössze 1 cm magas és mély, és 2,5 cm széles, és 1,3 megapixeles érzékelőt tartalmaz. Augusztus végén kerül a boltokba, 100 eurós javasolt fogyasztói áron. A QuickCam for Notebooks Deluxe egy strapabíró, egy darabból öntött, 60 euróba kerülő kamera, mely szintén a hónap végétől lesz kapható.
Végül egy új egérrel is bővült a választék: a V450 egy vezeték nélküli lézer-egér, puha gumírozott fogófelülettel, akár egyéves elem-élettartammal. A rádiókapcsolatot 2,4 GHz-es technológiával valósítja meg, a miniatűr USB vevőegységet pedig használaton kívül az egér tárolórekeszébe helyezhetjük. A V450 már kapható, javasolt ára 50 euró. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló