Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hány Ocean lesz még?

2006.08.28. 23:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az már biztos, hogy jövő nyáron visszatér a filmvászonra a világ legkedélyesebb betörőbandája George Clooney (vagyis Ocean) vezetésével. Clooney és a rendező-operatőr-vágó fenegyerek, Steven Soderbergh harmadszor is végrehajtotta azt, ami rajtuk kívül valószínűleg egyszer sem sikerült volna senkinek: ennyi sztárt egy filmbe elképesztően nehéz összegyűjteni. George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia és társaik mellé az új részben, az Ocean’s Thirteenben (hazai bemutató: 2007 nyara) Al Pacino is csatlakozik: ő játssza a főgonoszt.
Abban azonban nem értenek egyet az alkotók, hogy ezután is folytatni kell-e a csapat kalandjait. Jerry Weintraub producer nemrég azt nyilatkozta, mindenképpen leforgatják az Ocean’s Fourteen-t is. Soderbergh viszont más véleményen van:
- Ez a rész nagyon mókásra sikerült, és azért csináltuk meg, mert korábban is nagyon élveztük a közös munkát – nyilatkozta az Endinburgh-i Filmfesztiválon. – Al Pacino-tól pedig egyszerűen leesett az állunk. Elképesztő volt. De azért ez lesz az utolsó rész. Szerintem.
Meglátjuk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló