Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA Interaktív Világkupa a hétvégén

2006.11.21. 10:46 | szerző: Dino | kategória: Játék

6 kontinensen, 20 bajnokság és 128 döntőbe jutott versenyző, akik közül csak 1 lehet az idei interaktív világbajnok. Nagy a kihívás és még nagyobb a tét: a világbajnok idén először pénzjutalomban is részesül, 20000 dollár üti a markát, sőt, részt vehet a FIFA World Player gálán, ahol akár kezet is rázhat az idei év legjobb focistájának választott játékossal!
Ha bebizonyítod, hogy mindenkinél jobb vagy és tudásod, tehetséged alapján Magyarország három legjobb FIFA 07 játékosa között végzel, nemcsak egy Xbox 360-nal, egy nagy értékű Media Markt vásárlási utalvánnyal és egy adidas ajándékcsomaggal leszel gazdagabb, hanem dobogós versenyző társaiddal együtt kijutsz Amszterdamba, az FIWC világbajnoki fordulójára is!
A FIFA Interaktív Világkupa nemzeti selejtezőjére 2006. november 25-26-án kerül sor a Pólus Centerben.
Cool programok és fantasztikus meglepetések várnak kétnapos rendezvényen! Szombaton 10 órakor Ganxsta Zolee és Harsányi Levente nyitómeccsével indul a verseny, vasárnap pedig Hajdú B. István és Faragó Richard kommentárjával zajlik majd a döntő meccs, sőt, ők közvetítik a legnevesebb hazai focicsapatokból érkező futballisták konzolos meccseit is. A hétvége hangulatért Bella Levente lesz a felelős.
Regisztráció és további információ: www.electronicarts.hu/fiwc. ■

Forrás: EA

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló