Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

White Gold: War in Paradise videó

Egy hangulatos videón mutatkozik be a GTA: San Andreas késői vetélytársa.

2007.02.28. 14:05 | szerző: Retee | kategória: Játék

Figyelemreméltó projektnek tűnik a White Gold: War in Paradise, amely így első ránézésre a GTA: San Anreas és a Counter-Strike nászából született meg. A 2010-ben kezdődő történet szerint egy kicsit karibi szigeten tengetjük mindennapjainkat, ahol minden gyönyörű, kivéve az őslakosokat terrorizáló banditák viselkedése. Ha viszont már ott vagyunk, akkor bele is kezdhetünk a rendrakásba, így aztán az RPG elemekkel átitatott játékmenetben gyakorta kell tűzpárbajokba keverednünk. Alapesetben kívülről látjuk emberünket, ilyenkor beszállhatunk bármilyen járműbe, legyen szó akár klasszikus bogárhátúról, csónakról vagy akár helikopterről (sőt a movie alapján még egy cápa hátára is felpattanhatunk). Amikor pedig harcolni akarunk, akkor irány az FPS nézet, és tegyük amit tennünk kell. A most megjelent videó rendkívül hangulatosan ábrázolja a szigetecske világát, megnézhetjük a használható járműveket, de a belső nézetes rendcsinálás is terítékre kerül. Az mindenesetre első blikkre kiszúrható, hogy az eddig megjelent képek által ábrázoltakhoz képest jóval meggyőzőbb grafikára számíthatunk. Úgyhogy aki érdeklődik a stílus iránt, az ki ne hagyja, mert igen jóra sikerült a 41 megás trailer. ■

White Gold: War in Paradise
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
White Gold: War in Paradise

hozzászólások (4)

Razor03
Razor03 2007.02.28. 15:16
Hát ez nem semmi! Grafikailag féluton van a FarCry és Crysis közt :-). Másnál nem szaggat a videó? Nekem a felénél elmegy a hang és akadozik.
Retee
Retee 2007.02.28. 18:04
Nálam nem volt ilyen gond.
Razor03
Razor03 2007.02.28. 19:30
Akkor a codec-el van baj.

Aki beleolvas a topikba feltétlen nézze meg a videót mert nagyon hangulatos!

Ja és a game a módosított Cryengin-t használja ha jól tudom (bár nem vagyok benne biztos de nemrég licenszelték egy játékhoz, és ez eléggé hasonlít az eredeti FarCry-ra).
+Sniper+
+Sniper+ 2007.03.01. 18:15
Ezt már nagyon várom. Jó lesz, mint az elődje, illetve remélem ennek a gépigényét nem szúrják el. Az előd a Boiling Point.
ajánlott olvasnivaló