Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ingyenesen jön a CellFactor: Revolution

Májusban érkezik az ingyenes akciójáték.

2007.04.10. 18:04 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Artificial Studios és az Immersion Games ma jelentette be a CellFactor: Revolution május 8-i ingyenes indulását. Az akciójáték gyors percő játékmenetet és élethű fizikai modellezést kínál az AGEIA PhysX processzorának köszönhetően. A játék érzékeli majd a fizikai segédprocesszort és több egy- és többjátékos módot ajánl majd fel. A futurisztikus, háború tépázta környezetben három kaszt (Bishop, Black Ops és Guardian) ötféle helyszínen (Proving Grounds, Fueling Station, Reactor Processing Core, Weapons System Control és Storage Facility). Minden helyszínen más feladatok várnak, és minden kaszt saját képességeivel rendelkezik majd. A Bishop pszi képességeivel megragadhatja a tárgyakat és ellenfeleket, odébbdobva és összetörve őket. A Black Ops már fegyverekkel keveri a pszi használatot és az egyetlen kaszt, mely képes a járművek használatára. A Guardian az igazi modern harci gép, képes kétkezes fegyvereket is használni és komoly pusztítást végezni gyors rohamaival. ■

CellFactor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
CellFactor

hozzászólások (4)

kilipeti
kilipeti 2007.04.14. 14:13
Azzajó!
CitizenX
CitizenX 2007.04.14. 14:40
mér, van hozzá fizikai kártyád? Az nélkül megsemoccan. Gondolom azért lett ingyenes, mert látták, hogy fizetősként iszonyat csőd lenne. De ha belegondolunk, egy termék ingyenessé tétele megjelenés elött, már maga a csőd.
Indigo
Indigo 2007.04.14. 16:05
Persze hogy csőd lenne, mert annyira már nem birkák az emberek, hogy egy techdemó miatt vegyenek egy fizkai kártyát... Így viszont el tudom képzelni azt is, hogy az Ageia megtámogatta a fejlesztőcsapatot, hogy ingyenessé tudják tenni a játékot, abban bízva, hogy esetleg jobban terjed majd a szaros kártyájuk... Aminek amúgy semmi értelme nincs, néhány éven belül meg úgyis eltünik a süllyesztőben, mert gazdaságosabb egy többmagos processzor egyik magjára rábízni a fizikai számításokat... Néhány éven belül pedig úgyis alap lesz a minimum 2 (de inkább több) magos processzor.
goodboy007
goodboy007 2007.04.14. 18:09
Az a néhány év, az kb.c 2008. Már most 20k a 3600-as X2-es. Jövőre el fognak tűnni az egy magosok a piacról, mert nem lesz értelme gyártani őket.
ajánlott olvasnivaló