Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén is lesz Blizzcon

Ott jelentik be a StarCraft 2-t?

2007.04.13. 10:48 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Blizzard által évenként szervezett nagysikerű Blizzcont idén is megtartják, s talán valami nagyobb meglepetést is tartogatnak a fejlesztők a játékosok számára. Tavaly itt jelentették be ugyanis a World of Warcraft kiegészítőjét hivatalosan, és talán idén is sor kerülhet valamire. Felerősödtek ugyanis a StarCraft 2 pletykák, egyre több félhivatalos információ jelenik meg róla, azonban ezeket a Blizzard egyelőre szó nélkül hagyja, azonban cáfolni sem cáfolja. A lavinát azonban maga a cég indította meg, mikor az idei év elején a The Burning Crusade premierjén Itzik Ben Bassat szólt a lehetséges folytatásról. A fesztivál mindenestre augusztus 2-án és 3-án lesz megtartva, addigra már biztos okosabbak leszünk.. ■

hozzászólások (11)

McCl@ne
McCl@ne 2007.04.19. 09:44
Játszottál valaha is a World of Warcraft-tel?

"A Blizzard is valami hasonló útra lépett azzal, hogy a lehető legegyszerűbb játékmenettel áldotta meg a WoW-ot és a lehető legpopulárisabb fícsöröket lopkodta össze, és pakolta bele a WoW-ba..."

Mert ez arra utal, hogy nem.
Sok embernek a havidíj a problémája, ezt ki is lehet mondani, nem hinném, hogy szégyen.
Indigo
Indigo 2007.04.19. 10:03
Igen, játszottam a 10 napos triallal, de másról sem szólt az egész, mint hogy hentelj le ebből ennyit, abból annyit, amabból x darabot, és hozd el ezt meg azt meg amazt... Közben kapsz xp-t, amiből ha összegyűlt elég, akkor szintet lépsz, és még erősebb ellenfelekkel kezdődik az egész elölről... Izgalmas...
Egyébként a havidíjat pofátlanul soknak tartom, de ha tényleg rákattannék, akkor boldogan és nevetve kifizetném, mert megtehetem. A másik meg, hogy még akkor is sajnálnám rá az időmet, mert gyakorlatilag végtelen a játék... Ez nálam nem előny, pláne ilyen játékmenettel.
McCl@ne
McCl@ne 2007.04.19. 10:24
Nem ilyen a játékmenet, csak alacsony szinten. A játék lényege sem erről szól. Hány instában voltál? Hány Battlegroundon és hány Arénában? A játék valóban meglehetősen repetitív alacsony szinten, bár ez is csak hozzáállás kérdése, ott is fel lehet fedezni érdekes dolgokat, már 10-es szint fölött is!
Amiről Te beszélsz, az csak a játék alapját/vázát képező borzasztó egyszerű rendszer, ha tényleg csak ennyi lenne, a kutya sem játszana vele. Pláne nem úgy, hogy még fizetnek is érte.
Amúgy meg az, hogy végtelen, sem jelenti azt, hogy egyfolytában játszani kell vele. Ha meg rövid vagy véges lenne, akkor meg az lenne a baj, bár azt még meg is érteném...

Na mind1, lényeg, én is jobban szeretnék ezúttal egy single játékot, vagy ha már mindenképpen a multit erőltetik, akkor valami forradalmit, legalábbis önmagukhoz képest. De mindenképpen a 3 univerzumukból vmelyiket folytassák, már ne találjanak ki újat.
Tartom, hogy legboldogabb vmi Diablo-s címmel lennék...
Retee
Retee 2007.04.19. 11:07
Ha lesz bejelentés (mert azért életünket ne tegyük rá, bár erre utalnak a jelek), akkor két név közül jöhet ki az egyik. Starcraft 2, Diablo 3. Arra sem utal semmi, hogy Blizz új MMORPG-t akarna készíteni, már csak azért sem, mert azzal maga alatt vágná a fát, hiszen a Wowtól is kéne elszippantania játékosokat, ha a másikat fel akarja futtatnia.
razak
razak 2007.04.19. 11:22
Reméljük a legjobbakat.Mondjuk engem a Diablo nem mozgat,de a Starcraft2-re nagyon kíváncsi lennék.Egyébiránt meg csiszolgassák csak a WoW univerzumot van még benne "potenciál" bőven.

A lentebb felvázolt egyszerű játékmenet nekem pozitívum nem kell mindig agyonbonyolított skill-harcrendszer stb.Különben a szintezésre,repuszerzésre igaz legfőképpen a monotonitás ,de ez van valamit valamiért.
Nagyon forradalmi,egyszerű más rendszert nehéz találni a fejlődésre.Egy idő után az instázás is monotonitásba fullad hiszen véges azért ez a világ is ezért kell új kaland új kihívás kiegészítők formájában.
Taktikai elemre csapatmunkára pedig nagyon is szükség van már azon a szinten amikor raidelni jár a tömeg.Nem agyatlan hent mint minden más a játékban.Nem kell a hibákat elmismásolni vannak és kész mint mindenben.Az emberi tényező a legnagyobb hiba de azt nem lehet kiszűrni vannak elmebeteg playerek elég annyi.
De összeségében nagyszerű kikapcsolódást nyújt,aki vevő a fantasy világra és nekem más nem is érdekel,nem fogott meg semmi pedig próbáltam a konkurenciákat is.
Végezetül várjuk a Blizzcont!:)
ajánlott olvasnivaló