25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2007

Assassin's Creed rajzok

Látványtervek a játék egyes helyszíneiről.

Írta: Dino 2 hozzászólás

Az újabb Assassin's Creed képgyűjteményben néhány vázlat, látványterv található, melyek a város különböző helyszíneit mutatják be. (A képekhez magyarázat is tartozik.)

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Novum Regis, Oroszlánszívű Richárd központi erődítménye, ahol a régió legtöbb kereszteslovagja található
  • Acre kikötőjét színes karakterek töltik meg: kereskedők és feketepiaci dealerek versengenek a pénzért
  • Egy jó bérgyilkos tudja, hogyan használja a várost eszközként. A tetők, mellékutcák, sikátorok végtelen lehetőséget biztosítanak a közlekedésre és felfedezésre.
  • Acre piaca a Templomosok erődítménye közelében található, a Földközi-tenger partján. Az emberek teszik a dolgukat: vásárolnak, beszélgetnek, élvezik a kilátást. Mivel a keresztesek három éves ostrommal bevették a várost, a lakosság túlnyomó része európai,
  • Soqu al-Hamidiyya Saladin folyamatosan bővülő birodalmának kereskedelmi központja. Jellegzetessége a kézműves bádogtető.
  • A diszkréció nagyon fontos a bérgyilkosok számára. Minden városban található egy iroda, megfelelően álcázva a figyelem elterelése érdekében.
  • Az irodában minden megtalálható a sikeres küldetéshez: tartalékok, információk, valamint védelem az őrökkel szemben.

Assassin's Creed

Platform:

Fejlesztő: Ubisoft Montreal

Kiadó: Ubisoft

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés:
2007. november 16. PS3, X360
2008. április 11. PC

Minimális rendszerigény: 2,6 GHz-es Dual core Intel Pentium, vagy AMD Athlon 64 X2 3800+, 2 GB RAM, 256 MB-os DX9/DX10 kompatibilis videokártya, 12 GB HDD, DVD-ROM

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

ShadowTrooper
ShadowTrooper [68]
Már alig várom hogy megvehessem a játékot.A képek sokat elárulnak és a grafika az nagyon Cool.Szerintem ezt a játékot érdemes ha nem is de legalábbb egyszer kipróbálni.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)