Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Samsung - 5 megapixeles telefon

A Samsung bejelentette az első 5 megapixeles kamerával ellátott telefonját Európában.

2007.07.23. 13:27 | szerző: Retee | kategória: Mobil

A Samsung bemutatta új kamerás telefonját, az SGH-G600-at. A fekete, kétárnyalatú, szétcsúsztatható modell 5 megapixeles kamerával felszerelt, a fényképezést pedig a LED vaku, a képstabilizátor és a képjavító funkció teszi könyebbé. Yangkyu Kim, az európai piacok értékesítési csoportjának alelnöke szerint:
„A Samsung G600 nem egyszerűen stílusikon; beépített 5 megapixeles kamerája segítségével kedvenc pillanatainkat örökíthetjük meg és tárolhatjuk. Mivel a piaci kereslet az 5 megapixeles fényképezőgépes telefon iránt idén és a következő néhány év során várhatóan jelentősen megnövekszik, igyekszünk ezeket a piaci igényeket a G600-zal kezdve megragadni."
A G600 egy 5,6 cm-es, 16 millió színű LCD kijelzővel, 5 megapixeles, többfunkciós képalkotó rendszerrel és Bluetooth 2.0 kapcsolattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi nagyobb képek és grafikák megtekintését, valamint teljes oldalas szövegek vagy weboldalak olvasását is. Ráadásul mindezek a lehetőségek egy kis méretű, mindössze 102 x 47,8 x 14,9 mm-es házban tömörülnek. A készülék emellett MP3 lejátszót, javított böngészési lehetőséget biztosító NetFront Browser 3.4-et is tartalmaz. A Samsung G600 2007 augusztusától lesz kapható a nagyobb európai piacokon. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló