25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

BioShock - két gép

Egyszerre max két gépen megy az FPS, de az uninstall után ismét fel lehet rakni.

Írta: Retee 32 hozzászólás

Kisebb pletykaáradat vette körül ma az éppen megjelenését ünneplő BioShock-ot. Felmerült ugyanis, hogy nem lehet ám akárhányszor felrakni egy gépre a megvásárolt példányt, végül aztán tisztázódott, hogy egyszerre nem lehet két gépnél többön. A tesztelés eredménye az, hogy installálásnál szükség van a netes aktiválásra, és ez az első két gépnél működik is, azonban a harmadiknál már jelzi, hogy a nagybácsi nem fog játszani. Viszont téves az-az információ, hogy ezek után gondok lehetnek, ha pl. új gépet vásárolunk. Az uninstall után ugyanis ismét lehetségessé válik a telepítés.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

BioShock

Platform:

Fejlesztő: Irrational Games

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Amex-Tec

Megjelenés: 2007. szeptember

Minimális rendszerigény: Pentium 4 2,4 GHz, 1 GB RAM, 128 MB-os DirectX 9.0c kompatibilis videokártya (GeForce 6600/Radeon X1300 vagy jobb, kivéve Radeon X1550), 8 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: Core 2 Duo processzor, 2 GB RAM, 512 MB-os videokártya (GeForce 7900 GT vagy jobb), Sound Blaster X-fi hangkártya

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

goodboy007
goodboy007 [9174]
Ha az az IP, ami újrakapcsolódás előtt a tied volt, nem foglalt, akkor ugyanazt kapod meg. Ha foglalt (amire nagy az esély), akkor kapsz másikat.
Sevores
Sevores [5211]
Ha megvennénk minden játékot, nem lenne miből százezreket költeni a gépre. :)
Tódee
Tódee [2590]
Szerintem az a lényeg, hogy minden installálást/uninstallálást jegyeznekm, és egyszerre két példány lehet telepítve. Tehát tökmindegy, hogy milyen gépre van telepítve, akár lehet egy gépre kétszer is, de kettőnél több telepítést nem engedélyez.

Mondjuk ha az aktiválás csak a telepítéshez kell, akkor nem tudom, hogy tudják megakadályozni azt, hogy működő játéknak a komplett telepítési könyvtárát kimásolva az ne működjön.
ruskyy
ruskyy [1250]
Nem bármikor, hanem minden alkalommal, amikor újratárcsázol a netre :)
Amit Sevores bemásolt, látható, hogy hardware alapján különböztetnek, de aki ért hozzá elmagyarázhatná, hogy most milyen kód van a gépünkbe vésve, ami alapján un. hardware ban-t kaphatunk v mint most regisztráció ellenőrzéshez?

Mellesleg ezt nem értem... Százereket költötök az újabbnál újabb hardware-re, hogy tudjatok játszani a legújabb játékokkal. Megvenni eredetiben lenne a legkisebb kiadás, de mindenki warezol :P
goodboy007
goodboy007 [9174]
Tudod az emberek 99%-ának dinamikus IP-je van, ami akármikor megváltozhat.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (32 db)