For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Lifeview TV tunerek notebookokhoz

Az Animation Technologies új eszközöket mutatott be.

2007.08.26. 18:31 | szerző: Dino | kategória: Hardver

Az Animation Technologies Inc. két új, notebookokhoz tervezett TV tunert mutatott be. Ezek a legújabb NXP chipsetet alkalmazzák, az eddigieknél energiatakarékosabb üzem és jobb képminőség mellett.
A LifeView FlyTV Express M3 ExpressCard (ld. a mellékelt fotón) segítségével digitális és analóg tévéjeleket egyaránt kezelhetünk. Nevének megfelelően ExpressCard foglalatba illeszthető. Az MST-TA jelű változat hibrid DVB-T tunert alkalmaz, mely az elterjedt minden DVB-T szabvánnyal kompatibilis, míg az MST-UA típus hibrid ATSC tunere HDTV jelek fogadására is képes OTA és QAM adón keresztül. A mellékelt hordozható antenna használatával mobil TV nézésre is van lehetőségünk. A két kártyán emellett analóg tuner is található, valamint S-video és kompozit bemenetek is, így segítségével külső videojelet is rögzíthetünk, a beépített FM rádió segítségével pedig rádiót is hallgathatunk.
Hasonló funkciókkal rendelkezik a LifeView két Mini Cardja is, a FlyTV Express Mini MST-TA és MST-UA típusok, szintén mobil televízióvá alakítva notebookunkat. A DVB-T vagy ATSC digitális tuner mellett analóg TV, valamint FM rádió tuner is helyet kapott rajtuk, és szintén köthetünk rá külső videojelet.
A TV Walker Q2 a Q típus újabb verziója, USB 2.0 csatlakozással. Ennek megfelelően notebook mellett asztali géphez is használható. Az egyszerűen használható eszköz az alacsony árkategóriában képviseli a cég tuner termékeit. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.