For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hitman és társai

Hamarosan a mozikban a Hitman.

2007.11.02. 13:35 | szerző: Retee | kategória: Mozi

A legtöbb színész nem szereti, ha valaki más helyett kell eljátszania egy szerepet, Hollywoodban viszont nem csinálnak titkot abból, hány sztárral képzeltek el egy filmet a producerek, mielőtt a végleges szereposztásig jutottak. Timothy Olyphant kivételes színész: a Die Hard 4.0 főgonosza után most szeretnivaló bérgyilkost alakít a Hitman – A bérgyilkos című filmben (Hitman, hazai bemutató: november 22.), és ennek kapcsán bebizonyította, nemcsak kiválóan játszik el egyszerre félelmetes és esendő figurákat, de a szakma fair play díjára is jó eséllyel pályázna. Arra kérte, az akciófilm producereit, hogy a premierre ne csak őt hívják meg, hanem legyenek ott a vörös szőnyegen mindazok, akik „majdnem Hitmanek” lettek a forgatás előkészítése során. Ez pedig azt jelentené, hogy Vin Diesel és Szállítóként híressé vált Jason Statham is jelen volna a bemutatón.
– Állati poén lenne – vélekedett Olyphant –, csupa kopasz, ballonkabátos alak gyűlne össze a bulin; félelmetes társaság volnánk: hátha megtetszene egy producernek és a folytatásban már három Hitman szerepelne. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.