Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sins of a Solar Empire - demo

Letölthető az űrstratégia próbaverziója.

2008.03.22. 17:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

2007 elején jelentette be az Ironclad csapata a Sins of a Solar Empire-t, amely stílusát tekintve az űrstratégiák táborát gazdagítja. Egy kis birodalommal kezdve kell felfedeznünk a galaxist, és megismerkedni az ott lakó népekkel. Onnantól kezdve pedig ránk van bízva, hogy mit teszünk velük: szövetségeket, frakciókat hozhatunk létre, vagy akár megpróbálhatjuk lerohanni is őket. Az eddigi programokban a diplomácia sosem volt az igazi, az MI gyakran tett ugyanis ostoba, teljesen logikátlan lépéseket, ám a készítők ezt a részt is szeretnék megreformálni, így aztán terjeszkedésünk kulcspontjának többek között a politika fog számítani. No és persze a fejlesztések, kutatások, de nem árt odafigyelni a kereskedelemre, és a haderőre sem. A már megjelent, és az eladási listákon meglepően jól teljesítő stratégiának most megérkezett a demója, amelyben 90 percen át ügyködhetünk, s a bő 500 megás terjedelemben négy gyakorló, két kisméretű, és egy közepes, generálható pálya kapott helyet.

Sins of a Solar Empire
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sins of a Solar Empire

hozzászólások (3)

Arthur Dent
Arthur Dent 2008.03.24. 11:37
Erre kíváncsi leszek, hírekben már elég sokszor volt, de még sehol sem árulják. Viszont se a képeken, se a videókon nem volt bolygó-nézet, tehát lehet hogy nincs is...

Úgy néz ki most sem fognak tudni jobbat alkotni a jó öreg IG2-nél pedig az már lassan 10 éves.
kariek85
kariek85 2008.03.25. 10:47
Én belenéztem már a teljesbe! Eltekintve attól, hogy nincs story mód a játékban (tehát a tutorial után csak skirmish van a játékban) nagyon jónak ígérkezik. Story hiánya meg nem annyira zavaró, mivel ha belegondolunk IG2-ben sem sztorimód volt, csak néha megzargattak pár extra feladattal a cél mindig ugyanaz maradt. Totális pusztítás.

Én amint kijön hozzá a magyarítás alaposabban is belemerészkedek, mivel tényleg van kraft a cuccban, de az IG2 szintjét azért nem hiszem, hogy megingatniá, bár megközelíteni megtudja. Nekem a homeworld sem tudta megközelíteni, mivel túlságosan harcközpontú volt. Ebben csakúgy mint IG2-ben egyaránt fontos a gazdaság, fejlesztés és harc, mint IG2-ben.

IG2 az isten, még mindig fejet hajjtok Digital Reality elött, kár hogy áttértek a számomra eléggé élvezhetetlen tankos csihipuhikra. Nade ami késik nem múlik. Haegemonia is egészen jó volt.
Petykemano
Petykemano 2008.04.03. 13:26
Egyébként 3. 23-án nyitottam egy általános topikot a játéknak.
ajánlott olvasnivaló