Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Fable 2 - képek, részletek

Nyolc új kép és néhány jellemző.

2008.07.30. 14:30 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Microsoft

Az E3-n már bejelentették, hogy gyakorlatilag véget ért a Fable 2 fejlesztése, így az Xbox 360 tulajok hamarosan megismerkedhetnek Molyneux "szerepjátékának" második részével. A legendás fejlesztő pedig külön várja a pillanatot, hiszen elmondása szerint végre sikerült azokat az ötleteket is beépítenie, amelyek jó részét még az első epizódhoz ígérte, ám ott időhiány miatt ez meghiúsult. Most pedig lássuk, hogy mit kínál a Fable:

  • Choose Your Destiny: Molyneux az előző résznél jóval innovatívabb játékmenetet ígér, ahol karakterünk minden jellemzőjét és még az életpályáját is mi választhatjuk meg. Lehetünk nők, férfiak, házasodhatunk, lehet gyerekünk, és bármilyen szélsőséges személyiséget kialakíthatunk.
  • A második rész az eredeti sztori után 500 évvel játszódik, és akik végigkalandozták már Albiont, most saját szemükkel láthatják a birodalom fejlődését. Lesznek ismerős részek, ám 500 év sok idő, a városok megnőttek, fejlődtek és átalakultak, de ehhez mi is hozzájárulhatunk. Szinte bármely épületet megvásárolhatjuk, legyen szó kunyhóról, házról, várról, de akár egy börtönről is.
  • Új harcrendszerre számíthatunk, amelyben - reméljük - kevésbé dominál majd az egysíkú csapkodás. A három harci ágat (közelharci fegyverek, lőfegyverek, mágia) mindenki kedvére vegyítheti, így akár egy kardmesterből is válhat idővel mágus.
  • Jé, kutya. Az ember legjobb barátjából nekünk is akad egy, aki mindenhová hűségesen követ majd, védelmez, segít, sőt trükkökre is rávehető. Csak el ne felejtsük etetni, mert nem robotból van.
  • Ezúttal már nem csak egyedül kalandozhatunk, hiszen lesz mód kooperatív játékra is.

  No, ezek voltak a főbb vonalak, de valószínűleg még rengeteg apró részlet is vár ránk októbertől. És akkor a képek. ■

előző
következő
Fable 2 - képek, részletek
Fable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletekFable 2 - képek, részletek
Fable 2 (Xbox 360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fable 2 (Xbox 360)

hozzászólások (7)

Hofi
Hofi 2008.07.30. 16:36
Elég sikeres volt PC-n, tehát szerintem meg fog (külön írva) jelenni!!! :-D;-)
surisomi
surisomi 2008.07.30. 16:53
nagyon remélem.:D
jah és azt tudjátok, hogy magyar felirattal fog megjelenni?:D
Indigo
Indigo 2008.07.30. 17:00
X-box-on biztos nem, a PC-s verzió meg még odébb van...
Playbahnosh
Playbahnosh 2008.07.31. 05:44
Ilyenkor utálom nagyon a konzolosokatX-(

PC 4 Life!
Hofi
Hofi 2008.08.10. 21:13
Én ezzel úgy vagyok, hogy oda se figyelek a konzolos megjelenésekre, mert nem érdekel a konzol. Nekem csak a PC létezik :-D
ajánlott olvasnivaló