Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

GC 2008

Dawn of War II videók

Két videó a stratégia folytatásáról.

2008.08.20. 18:40 | szerző: Madrac | kategória: GC 2008

Kiadtak két újabb videót a Warhammer 40.000: Dawn of War 2-ről. Az első egy renderelt kedvcsináló, míg a második a Tyranid fajt mutatja be. ■

Warhammer 40.000: Dawn of War 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer 40.000: Dawn of War 2

hozzászólások (17)

McAnt
McAnt 2008.08.25. 13:26
Erről nem tudtam. Én úgy olvastam, hogy kizárólag az orkok immunisak a Káoszra, más senki. Nem tudom, hogy a tauk érzékelik-e vagy sem, de elvileg csak kell, hogy hasson rájuk is...bár igaz, még nem hallottam káosz által fertőzött taukról. Viszont még nagyon fiatal faj ez még, ráérnek :D
Malin-
Malin- 2008.08.25. 14:35
A Tyranidák akarják meggyőzni az űrgárdistákat erről? Omg, ilyenről se hallottam még, melyik könyv ez?:-D
gonosz
gonosz 2008.08.27. 01:24
Ian Watsontól az Űrgárdistában volt...de aztán kiderült hogy csak az időt huzzák.További félreértések elkerülése végett idéznék:
"Mikor beléptek a következő terembe - egy félhomályos, kékesszöld barlangba,amelynek falán tapogatózó csápok vonaglottak-,egy hang szólította meg őket birodalmi gótul.
Rekedt,zengzetes,sziszegő hang,amely óvatosan, de helyesen formálta az emberi nyelv szótagjait.
-Szeretnélek arra kérni titeket,hogy ne fogjatok fegyvert rám...
Így hát nem lőttek azonnal.
Az idegen,aki beszélt hozzájuk,szinte eltűnt a falon tekergőző medúzacsápok között,és nem volt magasabb náluk...
-Fogoly vagy?-kérdezte az egyik Ököl.
Az alaknak,aki előrelépett,hat végtagja volt- egy sárkánykentaur.Négy végtagja izmos,patában végződő láb volt, a felső kettő pedig erőteljes,vaskos kar...Következésképp nem lehetett az idegen lidérclovagok kifejletlen,fiatal formája,bár menyétképe hasonlított azokéhoz.Testét vastag,elszarusodott hámréteg borította.
-Zoat vagyok.-mondta a kentaur.-Kérlek,hagyjátok abba ezt a zűrzavaros előrenyomulást az otthonunkba!Tisztelnetek kellene a Mélységen Túli Mestereket.Ők majd találnak nektek hasznos feladatot a multitestben,mely a vezértutdatot táplálja-a vezértudatot, ami idővel szét fog terjedni az egész világegyetembem.
A hangja megnyugtató volt,már-már hipnotikus-így hát hallgatták.
-A...hozzájárulásotok...részévé válik a Nagy Műnek-jelentette ki.-A Mesterek szerint a vezértudat érzi,hogy...ellenséges entitások...léteznek a hiperűrben,amelynek a színén ez a galaxis úszik,akár csillogó tajték a fekete tavon...
-Tzeentch...-motyogta Biff.Yeri tekintete figyelmeztetően villant a testvérére.Energiakesztyűjével olyan mozdulatot tett,mint amikor kikizösítő rúnákat vésnek a csontokra...
-Káosz...-Biff a hatszög jelét vetette magára.Csak egy hajszálon múlt,hogy Yeri nem ugrott oda Biffhez,és nem tapasztotta be a száját,nehogy Lex csontjai veszélybe kerüljenek.
-Igen,Káosz-susogta a kentaur.-Hála a Nagy Vezértudatnak,a Mestereknek nem árthat a romlás!A galaxisotok széthullik a romlás súlya alatt-sziszegte.-A mi hajóink majd kivonják eleven testetekből a génállományt,és olyan fegyvereket kovácsolnak belőletek,melyek tisztára söprik a világaitokat...-csillogó tekintete Biffre tévedt-Tzeentch mocskától.Meg...a többi mocsoktól-tette hozzá.-Ugye féltek ennek a Tzeentchnek a kínzásaitól?
Ó,kapva kapott a néven,amit Biff motyogott az előbb.
-És...a többi gyötrelemtől,amely a Káosz szülötte?-kérdezte.-Új tyranida gazdáitok bölcs irányításával minden húsból tiszta,makulátlan szerszám lesz a tyranida vezértudat szolgálatában,amely kiveti magából ezt a szennyet,és örökre száműi.Erre ti képtelenek lennétek.Meg vagytok bélyegezve a Káosz jegyével.Mi kiégethetjük ezt a bélyeget.Mélyen belétek vájunk,megkeressük a démonokat,és kitaszítjuk őket!Ez a hozzátok intézett üzenetünk:visszavonulni,lemondani,engedni,és szolgálni.A Mesterek megmentik majd a csillagaitokat!"
Ezután olyan másfél A4-es oldalon beszélgetés megy az Öklök és a zoat között,mire Biff rájön hogy csak az időt húzza,ezért le lett tépve szegény feje:'(
A könyvet egyébként néhány éve vettem,nem is tudom hol már...4 könyv és 2 novella van összefűzve egy jó vastag könyvvé...ezzel ismertem meg a Warhammer 40000-et.
balu999
balu999 2008.09.02. 15:51
Villámnak néz ki de nem az.Elda "varázslhasználók" a hipertér energiáit használjáák támadásra.
balu999
balu999 2008.09.02. 15:54
Tiranidák nem imádnak senkit a 40k univerzumból , nem is abból a galaxisból jöttek amiben a 40k játszódik.Tiranidák azók a génorzók , más lényeket és génjeiket magukéba olvasztják és így szaporodnak.Káosszal azért gyült meg a bajuk mert a démonoknak nincsenek génjeik.A tiranida faj a káoszt nagyon vonzza mert a tiranidák a warpon(hipertéren) keresztül kommunikálnak.
ajánlott olvasnivaló