Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - hát szabad ezt?

Érkezik a PoP, az év legmeglepőbb játéka, blog jelölések.

2008.12.09. 20:48 | szerző: Retee | kategória: Dome

Ahogy már a hétvégén jeleztük, mostantól időnként - mondjuk heti kétszer - hírt adunk a Dome, a Dome Shop, meg a világegyetem egyes híreiről, úgyhogy vágjunk is bele. Kezdjük a Shoppal, amellyel kapcsolatosan két jó hírt is közölhetünk: nagyon valószínű, hogy pénteken tényleg beérkezik a herceg, azaz a Prince of Persia, így végre megnézhetjük, hogy mennyire is volt jó ötlet Ubisoftéktól az új grafikai stílus, s vajon a régi PoP rajongók tudnak-e ezzel mit kezdeni. Ezzel szemben a King's Bounty-ra nem kell tovább várni, hisz ma beesett az ajtón, úgyhogy aki egy kis szerepjátékozással várná a Jézuskát, az nézzen át ide.
Ezzel le is zárhatnánk a vásárlás témát, csakhogy... szóval attól, hogy itt "árulva van játék", még nem azt jelenti, hogy időnként ezek az árucikkek nem lepnek meg minket is. Az egy dolog, hogy van olyan, mikor 1-1 nagy címnél sokkal jobban fogy valami ránézésre igen ööö… korlátozott képességű játék, de hogy alkalmanként milyen darabok érkeznek be... Aktuális kedvenc per-pill a Garbage Truck Simulator. Igen, ez egy olyan játék, amiben kukáskocsit kell vezetned, hogy megszabadítsd MegaCity-t a felgyülemlett szeméttől. Nem tudom hol élhetnek ilyen pihentagyú fejlesztők, de van egy olyan érzésem, hogy nem lesz ráfizetéses a projekt. Szóval, ha esetleg régi vágyad, hogy kukáskocsit vezess, akkor kérlek fáradj át ide, hisz a Garbage Truck Simulator csak rád vár - magyar nyelven, 1990 forintért, egyszerűen alkalmi vétel minden szemét-fannak (nem is beszélve a dekoratív, bármely szoba díszévé váló dobozról).
Na de lépjünk túl most már tényleg a vásárláson, és tereljük a témát az előző héten megemlített "Az év bloggere" címre. Tegnap átnéztünk blogozóink irományait, s bizonyos feltételek felállítása után (minimum bejegyzés, vannak hosszú irományok is, emberünk még szokott erre járni) tizenhat olyan emberke maradt, aki indulhatna a versenyen (de aki úgy érzi, hogy kimaradt, az szóljon nyugodtan).
Név szerint: Barthezz, cgarry, Creativ3Form, Davkar9, Chavez, Elmariachi, Germinator, Gobiakos, kopé, McCl@ne, Powerhouse, PrasCo, ShuleyvA, somesz83, Razor, vortób.
Ez viszont sok, szóval záros határidőn belül hatra fogjuk csökkenteni a létszámot, ami nem lesz túl egyszerű, mert meglepően sok tényleg jó blog van, de valahogy megoldjuk (ellenben nyugodtan be lehet kommentelni, hogy szerinted melyik az a hat, aminek maradnia kell).
Végezetül pedig íme egy kissé fárasztó, ám igen kreatív videó a földművelés izgalmairól. ■

hozzászólások (47)

Retee
Retee 2008.12.28. 22:43
Jah, az csak megnyugtatás volt, hogy tudjátok, volt aki bekerült, így kár izgulni. :D
Gobiakos
Gobiakos 2008.12.28. 23:10
Nos igen, mert ha senki sem került volna be, akkor nem lenne meg a hat ember! :-D
Germinator
Germinator 2008.12.28. 23:11
Lehet, hogy ezért késnek:-O:-D
Gobiakos
Gobiakos 2008.12.28. 23:12
Jah, elég macerás lehet most hat embert csak erre találni! :-D
ShuleyvA
ShuleyvA 2008.12.28. 23:16
Arra bezzeg nem is gondoltok, hogy valakit elraboltak és nincs meg a 6 ember... esetleg sorban tűnnek a jelöltek így nincs kit rangsorba állítani :-o
Ha pedig ez így megy tovább, azt hiszem én le is mondok erről a nemes lehetőségről :D
ajánlott olvasnivaló