Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - az év fórumozója

A legsegítőkészebb fórumozó, GTA IV akció, bejgli.

2008.12.17. 18:39 | szerző: Retee | kategória: Dome

Párizs - nyár, szikrázó napsütés; Debrecen - tél, csicsergő madarak, zöldellő fű, s szikrázó napsütés. Ha így haladunk tovább, akkor lassan már intelligens samponra se lesz szükségünk, mert az évszakokat lesajnálva úgyis süt a nap, havat meg csak a legendákból ismerhetünk. Ettől függetlenül azért csak közeledik a Karácsony, ami általában +3 kilót, meg néhány kedves/kedvetlen rokont jelent, akik a nyolcféle bejgliből persze pont azt az egyet képesek magukba szólítani, ami mondjuk az évtől megőszült főhős fantáziáját is megmozgatja. És természetesen az ajándékok sem maradhatnak ki – ezzel kapcsolatos szolgálati közlemény, hogy a shopba szombat délig leadott rendelések biztosan (a hétfő délig rögzítettek meg valószínűleg) megérkeznek a Jézuska előtt.
Felhívnánk figyelmeteket, hogy egy ideje kaphatóak nálunk az úgynevezett gyémánt kiadások, például a régóta hiánycikk Unreal Anthology (Unreal, Unreal: Return to Na Pali Expansion Pack, Unreal 2, Unreal Tournament - Game of the Year, Unreal Tournament 2004 - Editor's Choice), ami 4990 forintért vihető el. Ha viszont valaki reálisabb lövöldözésre vágyik, annak itt a Swat 4 Gold Edition (alapjáték + kiegészítő), amely még mindig rengeteg multiplayer szerverrel és magyar felirattal rendelkezik - 1990 forintért. Aki pedig csak lőni akar mindenre, ami mozog, nos számára van akciós Grand Theft Auto IV-ünk.
Most pedig térjünk át a Shopról valami másra: mint említettük a blogok mellett úgy gondoltuk, hogy szeretnénk díjazni „kedvenc fórumozónk” is, azaz azt a személyt, aki egész évben lelkesen segítette a gondokkal küszködő olvasókat. A győztes pedig nem más, mint:

    • Razor03
      Ezúton is gratulálunk Neki, s köszönjük, hogy a hardveres topikokban annyit segített a vásárlás, illetve a hibaelhárítás felől érdeklődő fórumozóknak. Ajándéka az idei év talán legjobb szimulátora, a Race Driver: GRID!

    Végezetül pedig jöjjön egy videó az élet meglepő helyzeteiről, ami azonban csak úgy az igazi, ha a hangot kapásból nullára vesszük, hogy az idióta sablonzene s sablonröhögés ne rombolja az élményt. ■

hozzászólások (32)

gucci
gucci 2008.12.18. 08:01
Gratulálok én is Razor.Megérdemelt győzelem .
Gump
Gump 2008.12.18. 10:35
Gratulálok Razor!
ati2002
ati2002 2008.12.18. 11:19
Én is Gratulálok Razor!

:)
balays82
balays82 2008.12.18. 11:33
Gratulálok Razor! Szerintem kevés olyan fórumozó van itt, aki nem kapott tőled tanácsot, amikor valamilyen hardveres gondja volt. Persze ez csak egy része a fórumos tevékenységednek, de kétségkívül az egyik legfontosabb. :-)
rocsikzoli
rocsikzoli 2008.12.18. 18:09
Gratula Razor!
ajánlott olvasnivaló