Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising képek

Négy új kép a Codemasters folytatásáról.

2009.01.07. 07:35 | szerző: Retee | kategória: Játék

Úgy néz ki, hogy a Codemasters meg tudja előzni megjelenési időben a nagy konkurenst, az ArmA 2-t, s hamarabb adja ki az Operation Flashpoint 2: Dragon Rising-et. A Dragon Risingben a történet szerint Oroszország keleti partjainál egy olajban bővelkedő kicsinyke sziget húzódik meg, amelyet azonban Kína is magának követel. A két óriás válsága elmélyül, hamarosan morogni is kezdenek egymásra, végül pedig kínai támadóerők át is lépik a határt. Itt kerülünk mi is a képbe, feladatunk a stratégiai pontokon való lecsapás, igaz óvatosan kell eljárnunk misszióink alatt, hiszen egy igazi gyújtópont kellős közepén tartózkodunk. A játékról most négy új - nem különösebben szép - kép érkezett: ■

előző
következő
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising képek
Operation Flashpoint 2: Dragon Rising képekOperation Flashpoint 2: Dragon Rising képekOperation Flashpoint 2: Dragon Rising képekOperation Flashpoint 2: Dragon Rising képek
Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (8)

KisCsirkee
KisCsirkee 2009.01.07. 16:20
Akkor tökéletesen prezentálnák hogy kell az OFP-t mainstreamesíteni, és jól elbaszni! Ez a játék egyszerűen nem árkádnak termett, arra ott a CoD!

Amúgy igaz, ezek naggyon műanyag képek, és tényleg semmiről nem győznek meg, ez parasztvakítás a javából! Jó lenne végre valami In-Game anyagot is látni!

Nálam: ArmA II - OFP 2 1-0!
darkforce
darkforce 2009.01.07. 17:19
Ezek korábbi renderképek ha jól sejtem. Legalábbis én már régebben láttam őket.
Gyanús nagyon, hogy semmit sem tudunk az OFP2-ről. Mondjuk most az ArmA2-ről se jött új infó az elmúlt pár hónapban, de azt legalább tudjuk róla, hogy még mindig nem game2 =) (pedig az lett volna az ultimate war simulator)
AstorAnt
AstorAnt 2009.01.07. 18:20
Azért mert valami nem annyira összetett mint az ARMA, attól még nem lesz "árkád", sem pedig COD. Nyilvánvaló hogy összetett játék lesz, csupán azt vonom kétségbe, hogy annyira összetett lesz mint mondjuk az ARMA, vagy a régebbi OFP. Vagy ha így jobban tetszik:mint a régi ghost recon, csak annál fejlettebb és valamivel több lehetőséggel megáldott játékmenettel.
KisCsirkee
KisCsirkee 2009.01.07. 19:18
Szerintem az OFP sem összetett a csapatkezelésen kívül! Az volt számomra az egyetlen körülményes dolog benne, így az OFP a tökéletes példája annak, hogyan lehet egy realisztikus játékot élvezhetővé és kihívóvá tenni, az OFP2 pedig, ha árkádosítják, soha nem fog felnőni az elődhöz, márpedig mi rajongók ezt elvárnánk, bár tudjuk hogy a játék erősen névre írt!

Az Arma II-ből sem láttunk sokat, de már ezerszer megmondtam, ha az AI-t kijavítják, főleg URBAN harcokban és kevésbé lesz szkriptelt, úgy hogy csak akkor ad le lövést, ha a találat 100%, és rendesen röpködnek majd a golyók a fejünk felett kellően, akkor minden adott egy remek "igazi" folytatásnak, vagy egy amolyan nem béta Armed Assaultnak, és én minden percét imádni fogom!!
konrad
konrad 2009.01.07. 20:07
Szerintem nem lesz árkád az ofp2, erre gondolom figyelni fognak az Codemasternél. Nekem eleve már az alaptörténet sem tetszik: jenki/ruszki vs. kínai! Tipikusan látszik az amerikai fejlesztőkön, hogy az arabokon kívűl most új ellenségképet gyártanak a kínaiak személyében. Persze ettől még jó lehet majd, de engem eddig sem a képek, sem az infók nem győztek meg, főleg ahogy írtátok: nehéz véleményt alkotni tréler v. ingame video nélkül.
ajánlott olvasnivaló