Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Logitech - új G-sorozat; egér és billentyűzet

Színes LCD kijelző, 12 programozható gomb, és egyéb extrák.

2009.01.09. 12:12 | szerző: Retee | kategória: Hardver

A Logitech három új, G-sorozatú kiegészítőt jelentett be, amelyek a különböző extrák segítségével próbálják megkönnyíteni a játékosok dolgát.
G19: a játékhoz kifejlesztett billentyűzet az első olyan Logitech billentyűzet, amin színes GamePanel LCD kijelző kapott helyet. A dönthető, 320 × 240 képpontos kijelzőre több mint 60 különböző játék – köztük például a World of Warcraft – küldi folyamatosan a létfontosságú információkat (ehhez a tartozék GamePanel szoftver telepítése szükséges). A játék információi mellett a kis képernyőn a VoIP kommunikációs adatokat, a pontos időt, a processzor terheltségét is figyelemmel kísérhetjük, vagy megjeleníthetünk rajta a játéktól független képeket és videókat. A különböző információk között könnyedén, a játékból való kilépés nélkül válogathatunk. A billentyűzeten 12 programozható G-gomb van, gombonként három makróval, ami összesen 36 különböző lehetőséget ad játékonként, hogy időt takarítsunk meg. Egyszerűen elvégezhetünk egyszerre több feladatot is, mert a billentyűzet többgombos beviteli megoldásának köszönhetően egyszerre akár öt különböző billentyű lenyomását is kezelni tudja. A korábbi Logitech billentyűzeteken is kedvelt szolgáltatás, a „Game Mode” kapcsoló letiltja a Windows gombot, nehogy véletlenül kint rekedjünk a játékból a legrosszabb pillanatban. További eszközök – például a G9x egér és a G35 fejhallgató – csatlakoztathatók a G19 billentyűzet két nagy sebességű USB 2.0 csatolójára, amin keresztül az áramellátás is megoldott. A G19 billentyűzet Windows alapú és Mac számítógépekkel is kompatibilis, megjelenése Európában márciusra várható, ajánlott fogyasztói ára 169,99 euró.
G9 egér: a következő generációs lézer-letapogatóval kiegészített egér új változata még a leggyorsabb kézmozdulatokat is követni tudja (ez a legtöbb játékhoz használatos egéralátéten akár 3,8 méter / szekundum is lehet). Érzékenysége menet közben változtatható 200 és 5000 DPI között, így a G9x egérrel a játék megszakítása nélkül válthatunk a pixel-pontos célkeresésről a villámgyors manőverekre. A G9x egérhez két különböző, cserélhető fogófelület jár, amiből kiválaszthatjuk a játékstílusunknak leginkább megfelelőt. Beépített memóriájában akár öt játékbeállítást is tárolni tud, amik bármikor előhívhatók. Az egér tehetetlenségét az összesen 28 gramm extra súly elhelyezésével lehet beállítani. Az egyedire színezhető LED-ek segítségével a G9x megjelenését ízlésünk szerint módosíthatjuk. A G9x egér európai megjelenésére februárban lehet számítani, ajánlott fogyasztói ára 89,99 euró lesz. ■

előző
következő
Logitech - új G-sorozat; egér és billentyűzet
Logitech - új G-sorozat; egér és billentyűzetLogitech - új G-sorozat; egér és billentyűzet

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló