25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Warhammer 40.000: Dawn of War 2 - demo

Megérkezett és letölthető az egyjátékos demo.

Írta: Retee 7 hozzászólás

Bár a THQ továbbra sincs irigylésre méltó anyagi helyzetben, azért a kiadót nyugtathatja a tudat, hogy van néhány olyan fajsúlyos neve, melyek segítségével talpra állhat a sanyarú helyzetből. S az első párbajt mindjárt egy ászukkal vívhatják meg, hisz itt a Warhammer 40.000: Dawn of War második része, melyet a fél játékos társadalom izgatottan vár, vagy várt – ez persze nem csoda, mivel a stratégia előző része és a kiegészítői is igen nagy hírnévre tettek szert. A Dawn of War 2 egy ideje már elérhető Steamen, most viszont megérkezett a kipróbálásra szánt egyjátékos demója is, úgyhogy tessék tölteni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Warhammer 40.000: Dawn of War 2

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: THQ

Forgalmazó: Multimédia Holding

Megjelenés: 2009. február

Minimális rendszerigény: Pentium 4 3,4 GHz vagy bármilyen kétmagos processzor, 1 GB RAM (Vista esetén 1,5 GB), 128 MB-os videokártya (GeForce 6600/Radeon X1600 vagy jobb, Shader Model 3 támogatással), 5,5 GB HDD, Windows XP SP2 vagy Vista SP1

Ajánlott konfiguráció: Core 2 Duo vagy Athlon 64x2 4400+ processzor, 2 GB RAM, 256 MB-os videokártya (GeForce 7800/Radeon X1900 vagy jobb, Shader Model 3 támogatással)

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4724]
Amúgy én is nagyon megörültem ennek a demónak, mert érdekel a játék, de persze egyből gyanús lett a mérete. Sajnos az Empire TW-vel is így jártam, ráadásul azt leszedtem és nem működött a fél napos töltögetés után. De azért ezzel még teszek egy próbát ha sikerül visszakapnom az accom.8-)
Raistlin666
Raistlin666 [4724]
Én most levelezek velük mert zárolták az accomat amin pl van egy Left4Dead regisztrálva. Mondanom se kell, hogy az sem használható most...
Gump
Gump [5425]
Azért is akartam kipróbálni, mert látatlanban nem veszem meg, de alapjában véve érdekelt a dolog. Nálam nem működik a warezben leszedem, kipróbálom, megveszem móka, úgyhogy vagy van demo és megtetszik+megveszem, vagy "tutira megyek" és úgy veszem meg, vagy mellélövök és bánom, hogy megvettem (hál' istennek nem sok ilyen volt). Itt is azt hittem, hogy lesz végre mód megnézni, de csak itthon néztem már telepítés megkezdése után, hogy ha a Steam kliens ennyi változata van a telepítőben (8db) meg DX telepítő, meg Games For Windows kliens, ha jól vettem ki a nevéből, akkor mi lesz itt, erre látom, hogy valami 3800MB kell neki, amit nyilván steamen keresztül szipkázna le. Ez mekkora pofátlanság.
davkar9
davkar9 [11290]
A játék maga már nem rossz. Viszont hogy mi a francért kellett bekavarni a Steammel meg a livvel meg a miegymással azt nem tudom. Megy a steam, elindítom, játszanék online erre közli hogy nem ártana bekapcslni. Anyád. A legszebb az hogy megvettem, azt hittem, hogy szépen telepít mint minden mást, neem ő összekavarja a steammel azt is. Áh baromság az egész.
Kanduhrka
Kanduhrka [9380]
Még jó, hogy véletlenül elolvastam ezt, le is állítottam egyből a letöltést.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (7 db)