Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne - a brazil küldetés

A harmadik rész története; részletek.

2009.06.24. 16:52 | szerző: Retee | kategória: Játék

Lassan feltorlódik itt nekünk Payne, hisz ma és tegnap is írtunk már róla, most viszont következhet egy harmadik hír is, melyben a régebben napvilágot látott részleteket vagdossuk össze a most érkezett információkkal.
A folytatás története 12 évvel később játszódik, mint a második rész: Max jóval öregebb, agresszívabb, mint a régi verziója, ráadásul belefáradva a mindennapi harcokba, kilépett a rendőrségtől (NYPD) is, hogy aztán egy biztonsági céghez szerződjön le. Aktuális feladata Brazíliába, egész pontosan Sao Paolóba szólítja, ahol egy - már korábbról is ismert - gazdag család védelmét kell megszerveznie. A város azonban a világ egyik legveszélyesebb és leghalálosabb helye, amelyhez képest New York maga a paradicsom, s ezt hamarosan Payne is megtapasztalhatja. Egy kiégett, megfáradt kopót azonban nehéz megfélemlíteni, így aztán főhősünk nekivág, hogy felfedezze a brazil alvilágot, és rendet tegyen a káosz közepén – csak legyen elég töltényünk hozzá. A harmadik rész, hasonlóan az elődökhöz most is erősen rá fog fókuszálni a sztorira és Max kiégett karakterének belső vívódásaira, de persze a különböző fájdalomcsillapítók és a Bullet-Time effekt sem marad ki. Ez utóbbit a Rockstar saját motorja, a Rage fogja szolgáltatni, ami elviekben tökéletesen képes lesz Sao Paolo sötét sikátorainak és gyárainak hangulatát visszaadni - de átdolgozásra kerül a fedezékbe húzódás, és a tűzharc rendszere is. ■

Max Payne 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Max Payne 3

hozzászólások (8)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.06.25. 10:45
"A város azonban a világ egyik legveszélyesebb és leghalálosabb helye, amelyhez képest New York maga a paradicsom"

jha, persze. az első két részből nekem nem ez jött le. Bár lefogadom, ha az első két rész ott játszódik és a harmadik meg New Yorkban, akkor arra írnák azt, hogy a világ legveszélyesebb helye, és Maxnek nehezebb dolga lesz ott, mint az előző helyeken, ahol járt. bullshit.
Retee
Retee 2009.06.25. 11:00
Hát pedig ez a valóságban is így van.
cygary
cygary 2009.06.25. 11:05
Mona nem meghalt a második rész végén? :-O
Toki
Toki 2009.06.25. 11:06
Nem halt meg. Ha legnehezebb fokozaton vitted végig, akkor a végén túléli.
Playbahnosh
Playbahnosh 2009.06.25. 17:46
Jah. De még ha meg is halt volna, kétlem hogy Max bármilyen rendes életre is képes lenne az első, de leginkább a második rész után. Annyira átlépett már minden határt, hogy onnan még folyamatos terápiával sincs már visszaút a "normális" életbe. Rögeszmés, depressziós, skizofrén, a valóságtól teljes mértékben elszakadt, összetört ember volt Max a második részben, akit csak és kizárólag a bosszú, a családja elvesztése miatti fájdalom hajtott.

Hogy lesz egy ilyen emberből rendes életet élő biztonságiőr, aki kigyúrja magát (a első két részben egy összekadt, gyógyszerfüggő szerencsétlen volt), leborotválja a fejét, szakállat növeszt és boldogan elmegy egy országba, isten háta mögögé három arasszal, és ott egyszemélyes szupercsapatot játszik.... ehhh...:-/
ajánlott olvasnivaló