Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2009

Aliens vs. Predator - részletek, képek

Nehezedik az Alien kampány, túlélő móddal érkezik a multi; képek.

2009.08.19. 13:30 | szerző: Retee | kategória: gamescom 2009

A Sega az új Total War mellett végre az Aliens vs. Predatorról is villantott, így például beszéltek a multiplayer lehetőségekről. A Eurogamer viszont bepillantást nyerhetett az Alien kampányba is, mely véleményük szerint igen szórakoztatóra sikeredett. Az elődökhöz képest sokat finomítottak idegenünk mozgásán, akinek nézete egy minimális HUD-dal bővül az részben. Alienünk fókuszát is átdolgozták, így könnyen felfedezhetjük a mászáshoz szükséges repedéseket, töréseket, na meg persze a járőröző katonákat is, akik időnként csak a – túl késői – utolsó pillanatban fedeznek fel. Viszont nehezedik a kampány, mert ugyan az egyszerű gyarmati lakosságot most is könnyen lemészárolhatjuk, ám a katonaság csapdákkal, önvezérlő ütegekkel próbálja megakadályozni a behatolásunk, és itt bizony már nekünk sem lesz egyszerű dolgunk.
És ami a multit illeti: tizennyolc fő küzdhet majd egyszerre egy pályán, természetesen mind a három faj részvételével – Xboxon, Playstation 3-on, PC-n egyaránt. De ha ennél picit több izgalomra vágyunk, akkor megkapjuk a túlélő módot, ahol egy négyfős gyalogos csapattal kerülünk rosszkor, rossz helyre: a cél pedig minél tovább túlélni az idegenek támadását. Képek: ■

előző
következő
Aliens vs. Predator - részletek, képek
Aliens vs. Predator - részletek, képekAliens vs. Predator - részletek, képekAliens vs. Predator - részletek, képekAliens vs. Predator - részletek, képekAliens vs. Predator - részletek, képek
Aliens vs Predator (2010)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aliens vs Predator (2010)

hozzászólások (22)

Indigo
Indigo 2009.08.20. 09:48
Jaja, egy kicsit még várat magára az igazi "élethűség".

Remélem, Kain addig is minden nap feljön elolvasni ezt a topikot, hogy vidáman kezdődjön a napja :-O:-P
PanzerWolf
PanzerWolf 2009.08.20. 10:05
Ez szerintem is állat lesz!Én még anno az egyel játszottam singlébe és multiba sokat és felejthetetlen élmény volt.A 2-t csak singléba toltam de,nekem az nem nagyon jött be.Az egynek sokkal jobb a hangulata,félelmetesebb szerintem.Bár ízlések és pofonok.
Berci1
Berci1 2009.08.20. 12:00
Nem tudsz most másba belekötni csak a helyesírásba? Akkor legyél boldog vele. Biztos 5-ös voltál nyelvtanból mindig. Igazából lesz*rom. A komment a lényeg nem pedig ez a kicsinyes belekötés. Egyébként ahányan beléptek annyian survivoroztak nem pont 4-en. Aki meg meghalt, tovább gyarapította az aliensereg sorait. Szal jó volt. Remélem megfelel most a helyesírásom. Ha nem fikázd, az már nem izgat.
Corvus5
Corvus5 2009.08.20. 13:35
Ha már a szószerint beszélünk az élethűségről, akkor ShuleyvA-val értek egyet, vagyis aki képes lenne összekeverni egy játékkaraktert egy élő emberrel, ha más környezetben látná, akkor az sürgősen menjen szemorvoshoz egy 20 dioptriás szemüvegért, mert a teljes vakság veszélye fenyegeti.

"A technika egyszer úgyis eljut oda."

Már réges rég eljutott oda. Rendes filmet is csináltak már színészek nélkül, ami miatt nem lett népszerű a dolog az az, h az igazi színészek arcjátékát, kifejezéseit nem tudták lemásolni.
Viszont azt sem értem mi értelme lenne az élethű garfikának. Van aki úgy akarja szétlőni vkinek a fejét, vagy úgy akarja láncfűrésszel belezni, mintha a valóságban tenné? Ha igen, annak meg elmeorvosra van de sürgősen szüksége.

A csillogás engem is zavar, de egyébként nagyon bejövős. Remélem is, h nehezítik a pályákat, mert a 2-ben egyedül a Marine jelenthetett bármiféle kihívást. A túlélős dologról anno én lemaradtam, ideje pótolni. Talán még egy gépfejlesztés is megérne...... h enné meg a fene.:-((:-D
ShuleyvA
ShuleyvA 2009.08.20. 18:13
"A technika egyszer úgyis eljut oda."

Mármint játékoknál, ugyanis a filmekkel én is tisztában vagyok, hogy alkalmazták illetve alkalmazzák is. Az pedig már csak részletkérdés ki hogy élné meg az élethű játék adta lehetőségeket, élményeket. Bár abban én is egyet értek, hogy annak már erősen elme orvos javasolt, aki láncfűrésszel akar élethű embert belezni.
Egy biztos, van még hova fejlődni.

A gépújítás meg már rám is rám férne X-(
ajánlott olvasnivaló