Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NFS Shift demo csak a megjelenés után

Szeptember végén, október elején jön a demo.

2009.09.15. 00:27 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Az Electronic Arts szerint csak kis csúszással, a játék megjelenése után adják majd ki a Need For Speed Shift demóját. A tervek szerint két pályát (London River és Spa Francrorchamps) majd, ahol négy autóval (Viper, Lotus, BMW M3 és Nissan R35) száguldozhatunk majd. Ha mind a tíz érmet megszerezzük akkor elérhető lesz egy ötödik autó a Zonda is. ■

Need for Speed SHIFT
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed SHIFT

hozzászólások (5)

Sucee
Sucee 2009.09.15. 06:06
Öööö... Ha megjelenik a teljes játék, ki fog a demoval szórakozni?
a_Mano
a_Mano 2009.09.15. 06:30
lehet nehéz elképzelned, de vannak akik valóban megveszik a játékokat, és nekik tök jó ha kipróbálhatják legálisan mielőtt kiadnának több mint 10k-t.
egyébként lehet, h ez csak az én rosszindulatom, de ezzel kb beismerték h azért mégsem sikerült olyan jól a dolog mint azt szeretnék elhitetni, különben csak javítana a kezdeti eladásokon egy demó. emlékszem még mikor az underground megjelent, rongyosra játszottuk a demót és alig vártuk, h megjelenjen a gém... de ezeknek az időknek már vége:D:(
balays82
balays82 2009.09.15. 08:56
"lehet nehéz elképzelned, de vannak akik valóban megveszik a játékokat, és nekik tök jó ha kipróbálhatják legálisan mielőtt kiadnának több mint 10k-t."


Talán éppen ezért kellene inkább a megjelenés előtt kiadni a demót. Így lehet, hogy sokan inkább a tört verziót tesztelik le, és utána esetleg elfelejtik megvenni a boltban.
kviCtoR
kviCtoR 2009.09.15. 11:16
yup.. úgy lesznek vele nemrossz nemrossz de nem veszem meg annyira nem tetszik.. játszok vele még két hetet aztán kuka
a_Mano
a_Mano 2009.09.15. 11:23
tudom, erre utaltam én is, h egy jó játék demója csak felcsigázza az érdeklődést és ezért gondolom, h az ea annyira azért nem bízik a shiftben, fél h a demo után kevesebben vennék meg... (legalábbis én más okot nem látok arra, h ne adjanak ki demót)
ajánlott olvasnivaló