25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

NFS Shift demo csak a megjelenés után

Szeptember végén, október elején jön a demo.

Írta: Madrac 6 hozzászólás

Az Electronic Arts szerint csak kis csúszással, a játék megjelenése után adják majd ki a Need For Speed Shift demóját. A tervek szerint két pályát (London River és Spa Francrorchamps) majd, ahol négy autóval (Viper, Lotus, BMW M3 és Nissan R35) száguldozhatunk majd. Ha mind a tíz érmet megszerezzük akkor elérhető lesz egy ötödik autó a Zonda is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Need for Speed SHIFT

Platform:

Fejlesztő: Slightly Mad Studios

Kiadó: Electronic Arts

Megjelenés:
2009. szeptember 17. PC
n/a: PS3, X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

a_Mano
a_Mano [218]
tudom, erre utaltam én is, h egy jó játék demója csak felcsigázza az érdeklődést és ezért gondolom, h az ea annyira azért nem bízik a shiftben, fél h a demo után kevesebben vennék meg... (legalábbis én más okot nem látok arra, h ne adjanak ki demót)
kviCtoR
kviCtoR [134]
yup.. úgy lesznek vele nemrossz nemrossz de nem veszem meg annyira nem tetszik.. játszok vele még két hetet aztán kuka
balays82
balays82 [14276]
"lehet nehéz elképzelned, de vannak akik valóban megveszik a játékokat, és nekik tök jó ha kipróbálhatják legálisan mielőtt kiadnának több mint 10k-t."


Talán éppen ezért kellene inkább a megjelenés előtt kiadni a demót. Így lehet, hogy sokan inkább a tört verziót tesztelik le, és utána esetleg elfelejtik megvenni a boltban.
a_Mano
a_Mano [218]
lehet nehéz elképzelned, de vannak akik valóban megveszik a játékokat, és nekik tök jó ha kipróbálhatják legálisan mielőtt kiadnának több mint 10k-t.
egyébként lehet, h ez csak az én rosszindulatom, de ezzel kb beismerték h azért mégsem sikerült olyan jól a dolog mint azt szeretnék elhitetni, különben csak javítana a kezdeti eladásokon egy demó. emlékszem még mikor az underground megjelent, rongyosra játszottuk a demót és alig vártuk, h megjelenjen a gém... de ezeknek az időknek már vége:D:(
subject17
subject17 [6590]
Öööö... Ha megjelenik a teljes játék, ki fog a demoval szórakozni?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)