25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Nem lesz Left 4 Dead 2 Ausztráliában

Újabb játékot találtak túl erőszakosnak.

Írta: Madrac 18 hozzászólás

Az ausztrál cenzúra újabb játékot tiltott ki a kenguruk földjéről, a Left 4 Dead 2 is túl erőszakos és véres számukra. Korábban már a Risen, a Sexy Poker és a NecroVisioN is falba ütközött, igaz kettő átjutott később változtatások után.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Left 4 Dead 2

Platform:

Kiadó: Valve

Forgalmazó: Electronic Arts

Minimális rendszerigény: 3 GHz-es processzor, 1 GB RAM (Vista esetén 2 GB), 128 MB-os videokártya, DVD-ROM, 7,6 GB HDD, internetkapcsolat

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Retee
Retee [1560]
Az ausztrálok mindent betiltanak gyakorlatilag, asszem a Falloutot pl. azért akarták, mert morfium is szerepelt a játékban, és az ugye drognak minősül. Viszont ez gyak. azt jelenti, hogy az ottani boltokban nem lehet kapni, külföldről és akár Steamről is meg lehet venni.
Lacee86
Lacee86 [226]
Hát az már a röhej netovábbja lenne, ha megbüntetnének, mert játszom egy játékkal. Mi közük van hozzá, hogy milyen filmet nézek, milyen játékkal játszom, milyen zenét hallgatok stb... Ez teljesen a magánügyem.
LordMatteo
LordMatteo [29272]
Én pl gyakran látok Bf-ben szerverünkön amcsikat, elég magas százalékkal keződik pl az IP-jük 60-nal, 40-nel...De gondolom erre van más mód is.

Amúgy szerintem törvénybe hozzák ilyenkor, hogy a birtoklása illegális meg stb, így aki meg is rendeli, ha lebukik (gondolom ellenőrzik a megrendelési címeket), az fizethet rendesen.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
"Amúgy meg ki nem szarja le, hogy a kenguruk földjén mit tiltanak be? Jól esik, csinálják.. úgy se tud itt senki se tenni ellene."

mondjuk azokat, akik a jövőbe néznek, és azokat akik itt kommentálnak?
ki nem szarja le a globális felmelegedést, a közel-keleti atombombákat, meg az új influenza vírusokat? úgysem tehetünk ellenük... hülye gyerek.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
mondom, nem vágom, de én is erre gondoltam. de például te tudod, hogy egy amerikainak milyen egy tipikus ip-je, vagy egy olasznak? mert én nem. lehet, hogy hasonló a sablon.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (18 db)