25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kész a Risen

Október elején már a boltokban is.

Írta: Madrac 8 hozzászólás

Elkészült és aranylemezre került a Piranha Bytes új szerepjátéka a Risen, mely így október 2-án már a boltok polcain lehet. Ez csak a PC-s változatra igaz, konzolokra csak valamikor jövő év elején jelenik meg a játék. A Gothic fejlesztőinek legújabb alkotása egy mediterrán, vulkanikus szigetre viszi el a játékosokat, ahol négy fejezeten keresztül bontakozik majd ki a történet. Többféle lehetőségünk is lesz majd arra, hogy nekünk szimpatikus módon befolyásoljuk az eseményeket, így nem csak egy fajta befejezés lesz lehetséges.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Risen

Platform:

Fejlesztő: Piranha Bytes

Kiadó: Deep Silver

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2009. október 2. PC
n/a: X360

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

gothmog
gothmog [4829]
Azért én remélem, hogy az angol feliratot is meg fogják hagyni. Nagyon jó dolognak tartom a magyarítást, félreértés ne essék (én is fordítottam le játékot magyarra, nem is csekély szövegállományút), csak valahogy sok-sok évnyi angol nyelvű rpg-zés és crpg-zés után nekem már pl. az angol a természetes. És szerintem ezzel közel sem vagyok egyedül.
(Bár a Mass Effect-nél szvsz sikerült olyan jól "belőni" a magyarítást, hogy azt magyarul is hajlandó voltam végigvinni. És még megerőszakolnom sem kellett hozzá magamat:-D Úgyhogy azért nagy főhajtás a CD Projektnek!)

Amúgy hajrá CD-Projekt!:-)

A Risen meg, ha hozza a Gothic I. és II. színvonalát és hangulatát, az már nekem bőven elég lesz a boldogsághoz (csak a több ellenféllel szembeni harcrendszer ne legyen olyan kaotikus mint a fenti két alkotásban volt.) Ja, és ne szúrják el úgy, mint a III. résszel tették:-)
balays82
balays82 [14276]
Néhány hónapja még én is ezt gondoltam volna, de az utóbbi időben kiadott játékaiknál gyakran hiányzik a korábban természetesnek számító magyar felirat, például az Overlord II esetében is, aminek az első részéhez pedig elég jó fordítást sikerült összehozni. Igaz, hogy ezek nem RPG-k, sőt a Dragon Age már ismét honosítva fog megjelenni, ezért bizakodni lehet. Egyébként emlékeim szerint a The Witcher volt az eddigi egyetlen RPG, amihez szinkron készült, de lehet, hogy tévedek.
Playbahnosh
Playbahnosh [482]
Ha a CD Projekten múlik, akkor lesz. Valamiért nagyon szeretnek RPG-ket szinkronizálni :D
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
Nagyon kiváncsi leszek, és nincs is már messze a megjelenés.
tehasut
tehasut [14]
kosárba vele!
egyébként van arról hír, hogy lesz-e magyar feliratos kiadása?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (8 db)