Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Dragon Rising - közel a megjelenés

Fejlesztői videó az akciójátékról.

2009.09.21. 19:03 | szerző: Retee | kategória: Játék

Már csak pár hét, és világszerte megjelenik az Operation Flashpoint: Dragon Rising - egész konkrétan október 6-tól vásárolható meg a Codemasters akciójátéka a boltokban. A PC-re, Playstation 3-ra, és Xbox 360-ra készülő második rész - noha a csehek már távoztak - a neve miatt biztos kap egy esélyt a bizonyításra, aztán majd kiderült, hogy valóban az ArmA-t, vagy inkább a CoD-ot tekintették-e konkurenciának a fejlesztők. A most érkezett új videón pedig pont ők beszélnek munkájukról, de azért kapunk gameplay részeket is, úgyhogy tessék klikkelni. ■

Operation Flashpoint: Dragon Rising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Operation Flashpoint: Dragon Rising

hozzászólások (9)

cygary
cygary 2009.09.22. 20:51
Ez egyértelmű, de talán épp ezért lesz jó. Semmi gondom azzal ha megadnak egy katonai hangulatot, utána pedig akciódúsabb formában tálalják elém. Ha a multi-coop jó lesz akkor must buy!
Wing
Wing 2009.09.23. 13:00
Nem nagyon kísértem figyelemmel a PR-anyagokat, de szerintem nagy dobás lesz ez a multi-coop dolog. Most fordítottam le a CDP-nek a kézikönyvet, elég hangulatosnak tűnik ez a kooperatív kampány mód, már várom nagyon. sajna az arma 2 nekem se jött be, pedig nagyon szeretem a realizmusra nagy hangsúlyt fektető játékokat, azonban egyszerűen az irányítás bosszantott, úgyhogy töröltem is a demót.
Lacko
Lacko 2009.09.23. 13:03
Én sose multizok, de úgy tudom, hogy az ArmA 2-ben is multi-coop-kampány van. Tehát ugyan az a kampány, amit én single-ben megcsináltam, végigvihető coop-ban is.
Wing
Wing 2009.09.23. 13:14
pfejj, ha nem csak settlers 2-znék, nem beszélnék annyi hülyeséget :-D kicsit utánanéztem, látom, hogy a cod5-nek is van ilyenje. na mindegy, attól még biztos zsír lesz. bár a redórkesztrát nem veri semmi :)
cygary
cygary 2009.09.23. 17:03
Pedig ARMA 2-ben vannak még frankó dolgot. Domination coop mód gyakorlatilag végtelenségig adagolja a missziókat egész Csernarusszia területén... Azok a 20 fős menetek húú :love:
ajánlott olvasnivaló