Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2 - FAQ a kiszivárgott videóról

A fejlesztők hivatalosan is kommentálták a felmerült kérdéseket.

2009.09.23. 15:38 | szerző: Dino | kategória: Játék

Múlt héten írtuk meg, hogy kiszivárgott a The Witcher 2: Assassins of Kings videója, a fejlesztők pedig most kiadtak egy FAQ-t, melyben a fórumokon leggyakrabban felmerült kérdésekre válaszolnak. Lássuk, mit árultak el játékukról!
1. A video fél évvel ezelőtt, egy nagyon korai alfa verzióból készült, közel sem mutatja a majdani végleges játék állapotát. A videót abból a célból készítették, hogy a kiadóknak prezentálják a játékot, azóta pedig egy csomó változás volt. A felvétel ráadásul nem érinti a legfontosabb aspektust, a játék sztoriját, melynek elkészítésébe rengeteg energiát fektetnek a CD Projekt REDnél.
2. A játékban lévő hangokat a fejlesztők vették fel, akik maguk is meglepődtek, hogy a játékosoknak nem tűnt fel, hogy mindössze lengyel emberek angol nyelvű szövegelését hallják, nem profi angol színészekét. A szereplők hangja természetesen ezúttal is angol anyanyelvű színészekkel kerül majd rögzítésre a végleges játékhoz.
3. A második rész fejlesztőcsapata nagyjából ugyanaz, mint akik az elsőn is dolgoztak (több mint ötvenen vesznek részt a projektben az első rész fejlesztői közül).
4. Megjelenési dátum még nincs, a majdani kiadóval közösen fogják majd bejelenteni. De az biztos, hogy nem egyhamar lesz a megjelenés, hiszen még messze állnak a befejezéstől.
5. Hasonlóképpen a mostani FAQ-n kívül más hivatalos infókat vagy videókat se fogunk látni egyhamar.
6. A játék nem az Aurora Engine-re épül, hanem egy új, saját fejlesztésű motorra.
7. Az elsődleges platform ezúttal is a PC, de szeretnének konzol verziót is kiadni a játékból. ■

The Witcher 2: Assassins of Kings
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Witcher 2: Assassins of Kings

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló