Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Ravensword: The Fallen King

Az év iPhone-os RPG-je címre is esélyes az FPS és TPS nézetből is irányítható szerepjáték.

2009.11.18. 09:00 | szerző: Retee | kategória: Játék

Végre egy újabb nehézsúlyú versenyző érkezett meg az Apple Store-ba - méghozzá az év iPhone/iTouch-os szerepjátékának címére esélyes Ravensword: The Fallen King. A Crescent Moon Games akció-RPG-je 5,49 euróért vásárolható meg, ám ha az előzetes ígéretek igaznak bizonyulnak, akkor meg is éri az árát.
Az előjelek mindenesetre kiválóak, hisz egy kedvelt fantasy birodalomba repítenek el minket a fejlesztők, ahol akár 4-6 óra tiszta játékidőt is eltölthettünk, már ha nem pepecselünk többet a küldetésekkel. Hősünket kétféle nézetből, FPS és TPS perspektívából is irányíthatjuk - attól függően, hogy mit kíván meg a harci helyzet, vagy mire áll rá jobban a kezünk. A hatalmas bejárható terület egésze viszont csak idővel tárul fel előttünk, szinkronban a teljesített küldetésekkel.
Több tucatnyi NPC, magával ragadó sztori, rengeteg mozis bejátszás - szép ígéretek, és emellett a fejlesztők a harcról sem feledkeztek meg. Az ütközetek, melyeket akár lóhátról is vívhatunk, valós időben fognak zajlik - orkok, goblinok, meg mindenféle jól ismert fantasy szörny ellen ragadhatunk kardot. Sőt, ha akarunk, még vadászhatunk is nyílpuskánk segítéségével az erdőben megbújó állatokra.
A küldetések teljesítéséért pedig természetesen pénzt kapunk, melyből új fegyvereket, vagy épp mágikus rúnákat vásárolhatunk, ez utóbbi például a démonok ellen lehet hatásos. ■Forrás: Mobilize.hu

hozzászólások (2)

Tsabee
Tsabee 2009.11.26. 10:18
nagyon jó kis game :)
sebhelyes
sebhelyes 2009.12.16. 10:16
zsíír, már vártam :-D
ajánlott olvasnivaló