Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo 3 - új képek

Tíz új kép a Monk csatáiról.

2010.02.01. 16:37 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Blizzard mostanság igyekszik nyugtatni a kissé feldúlt játékosokat, így várhatóan hamarosan tényleg elindul a StarCraft 2 bétája, de a fejlesztők a jelek szerint a Diabo 3-ról sem feledkeztek meg. Ezt bizonyítandó tíz új képet adtak ki a játékról, melyben a Monk kalandozásait mutatják be. ■

előző
következő
Diablo 3 - új képek
Diablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képekDiablo 3 - új képek
Diablo III
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Diablo III

hozzászólások (14)

LordMatteo
LordMatteo 2010.02.02. 20:41
Első és hatodik kép ugyanaz. Negyedik képen az emberalakok mik lehetnek? Valami varázslat esetleg vagy (az én tippem), valami spec. láthatatlan ellenfél lenne?
gothmog
gothmog 2010.02.02. 20:51
Egyik haveromnál láttam. Nekem túl gyerekes az a grafika (stílus szempontjából). Tisztára ez a hányadék WOW vonal, attól meg herótom van (na, most jól megbántottam a fél világot:-D ). Emellett túlságosan egyszerű és könnyű volt, ahogy elnéztem (pedig haver nem éppen az elején járt már benne). Egyedül a zene emlékeztetett itt-ott a Dió1-re.

Szerintem egy túlhype-olt gagyiság, de persze ízlések és pofonok.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2010.02.02. 20:56
mondjuk én meg szintén nem wowozok, de ebben ma lettem 56. szintű, van már benne vagy 30 órám.

szerintem ennek ellenére tegyél egy próbát, ebben pont az a jó, hogy nem komolyság van, mint egy diabloban, amiben persze el is várjuk, hanem ilyen meseszerű az egész, már a kis település nevéből is erre lehet következtetni, meg hát ugye az elnagyolt, vicces kinézetű karakterek, illetve beszólások (bányászok részéről pl.) is ezt mutatják.

tegyél csak vele egy próbát, 480 megát gyorsan le lehet törölni, ha nem tetszik (és igen, repetitív egy idő után, de nem enged el, mert fejlődni lehet tovább).
gothmog
gothmog 2010.02.02. 21:21
Oké, köszi a kedvcsinálót, majd megnézem valamikor. Egyelőre elég kevés az időm... Igazából még Divine Divinity2 demóval is adós vagyok, sőt, a Mass Effect2 gyűjtői ugyan tegnap óta itt csücsül mellettem, de még vagy egy hónapig nem fog felkerülni a gépemre. És mindkettő vonzóbb lehetőség azért. De előbb-utóbb sort kerítek rá. Köcsögség lenne anélkül ítéletet mondanom felette, hogy nem próbáltam ki.:-)
Ian Malcolm
Ian Malcolm 2010.02.02. 23:33
Akárhány képet is adnak ki róla, nem tudják magukat a szívembe lopni ezzel a csiricsáré grafikával.. Teljesen elvesztette az egész az eredeti hangulatát. Ha kijön majd kipróbálom, de nem fogom számolni a perceket, az tuti.
ajánlott olvasnivaló