Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Mass Effect 2

Mass Effect - még mindig a film

A Hollywood.com szerint az évtized egyik nagy robbanása lenne a film elkészülte.

2010.02.04. 12:48 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Az előző héten már beszámoltunk arról, hogy a BioWare körül legyeskedik az amerikai filmes ipar, s maga a cég is azt nyilatkozta, hogy örülnének egy nagyköltségvetésű produkciónak. És hogy ez mekkora lehetőség, azt még a hollywoodi szakírók is elismerik - a Hollywood.com-on például hosszasan elemezték a lehetőségeket.

"Nagyon fontos, hogy a BioWare - bármi is történjen - úgy értékesítse a jogokat, hogy megtartsa a film felett a kreatív ellenőrzés lehetőségét. Ha megfelelő partnerre találnak, és némi kontrollt is gyakorolnak, akkor az évtized egyik nagy üzletéről lehet szó. A Mass Effect egy elképesztően jól kidolgozott világ: fajokkal, planétákkal, világgal és persze kihívásokkal, s ehhez bónuszként társul a klasszikus sci-fi vonal is. Ebből tényleg ki lehetne hozni egy igazi nagyköltségvetésű filmet, vagy még inkább filmeket, hisz a világ rendkívül gazdag, így méltó vetélytársa lehetne a Star Wars, Star Trek univerzumnak. A közönségnek szüksége van arra, hogy még ha sci-firől is van szó, szerepeljenek az emberek, ugyanakkor kíváncsiak az új fajokra is, és ebben a Mass Effect megint csak tökéletesen passzolna. Jelenleg úgy néz ki, hogy az első videójátékon alapuló kasszasiker a Prince of Persia lesz, és ha tényleg megfelelő bevételeket fog hozni, akkor garantált, hogy Hollywood ráveti magát a Mass Effectre."

Érdekesség, hogy egyes site-ok és persze a rajongók is már arról beszélnek, ki lehetne megfelelő színész Shepard szerepére. Visszatérő nevek: Chris Evans, Denzel Washington, Christian Bale. Többiek? ■

Mass Effect 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 2

hozzászólások (16)

Playbahnosh
Playbahnosh 2010.02.05. 17:12
Szerintem a ME2 borítója igazán hulladékra sikerült. Valahogy sokkal EPIC-ebb borítót képzeltem neki.

Bale már egy kicsit lejáratott karakter szerintem. Nekem az Equiblirumban tetszett nagyon az alakítása, de az utána lévő filmjeiben már nem annyira.

Akit még el tudnék képzelni Sheppard szerepére, az mondjuk Clive Owen. Olyan szpészmarín feje van :D
Artemius '89
Artemius '89 2010.02.06. 11:48
Ott a pont Playbahnosh! Clive Owen tényleg jó lenne a szerepre. Az Artúr királyban pont olyan vezéregyéniséget játszott, mint amilyen Shepard is. Én mellette teszem a voksom :D
gothmog
gothmog 2010.02.06. 11:55
Talán a gyűjtőit kellett volna beszerezned (kemény 1000 forinttal drágább, mint a normál kiadás).:-D Az viszont mindent üt (főleg a fémdoboz eleje és hátulja dizájnos, de valami beszarósan)
Slyder
Slyder 2010.02.06. 18:28
Nagy adag sminkel tényleg ki lehetne hozni belőle egy Shepard fejet. De ugyan így Bradd Pitt-ből is. A Warhammer filmnek meg úgy lenne értelme ha teljesen az elejéről kezdődne. Császárostúl mindenestűl.
Artemius '89
Artemius '89 2010.02.06. 21:26
Igen, ebben a Warhammer dologban van valami, bár abból jó vaskos, 20 részes film eposz születne :D Úgy kéne mint a Star Trek filmeket inkább. Számozás nélkül, kül. címekkel kiadni a nagyfilmeket. Azt bírnám nagyon :D
ajánlott olvasnivaló