Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 2

BioWare: Dragon Age-et és Mass Effectet - még sokáig

A csapat tervei szerint még jó ideig készülnének kiegészítők a két sikerjátékhoz.

2010.02.10. 11:23 | szerző: Retee | kategória: Játék

A BioWare pár hete arról beszélt, hogy a Mass Effect harmadik részének elkészülte után lezárják a történetet, és nem készítenek több epizódot, mely továbbvinné Shepard kalandjait. Ugyanakkor látva a Mass Effect univerzumának népszerűségét, illetve az ebből fakadó rengeteg lehetőséget, az már kevésbé valószínű, hogy a trilógia után soha többé nem halljuk a játék nevét.
Az eredeti sztorit viszont a BioWare még jó ideig támogatná (más formában), de ugyanez igaz a Dragon Age esetében is. A fejlesztők azt ígérik, hogyha egy saga le is zárul, még hosszú ideig figyelnek rá, és folyamatosan új DLC-k készülnek majd hozzájuk.
"Fontosak számunkra a rajongók, ezért úgy ítéltük meg, hogy a legnagyobb neveink esetén kiemelt szempont, hogy további tartalmakat biztosítsunk a vásárlóknak. Valójában egy ideje már külön csapatunk van erre, akik az önálló részeket fejlesztő teammel párhuzamosan a DLC-ket, kiegészítőket készítik." - nyilatkozta Ray Muzyka a BioWare részéről. ■

Mass Effect 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 2

hozzászólások (1)

EvolutioN
EvolutioN 2010.02.10. 20:02
Tegnaptól elérhető a 2. dlc a ME2-höz, ami az elsőhöz hasonlóan szintén ingyenes és 1 új fegyvert, illetve páncélt tartalmaz. :)
ajánlott olvasnivaló