Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Dome

Dome7 - The GameMania

Visszatér a Vice City és a korai GTA részek, 990 Ft-ért kapható az Unreal Tournament 3 - újdonságok a shopból.

2010.03.25. 19:43 | szerző: Retee | kategória: Dome

Facebook után szoftverek: ezúttal ugyanis a PC Dome shop polcainak új lakóira szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hiszen a CNG.HU kiadásában egy igen jutányos árú sorozat érkezett hozzánk, mely a The GameMania címet viseli. Az ide tartozó darabok mindegyike 2490 forintos áron vásárolható meg, s a DVD-k a Blu-ray tartók kialakítását idéző csomagolásban, narancssárga tokban toporognak a shopban. A The GameMania játékok között pedig egyaránt találhatunk gyűjteményt, és egyedi játékot, de kezdésként fel is hívnánk figyelmeteket néhány érdekesebb darabra.
Grand Theft Auto Trilógia: azoknak ajánlva, akik kíváncsiak a kezdetekre, vagy épp nosztalgiázni támadt kedvük. A csomag magyar kézikönyvvel lett ellátva, s az első három GTA rész mellett a London című kiegészítőt is tartalmazza.
Grand Theft Auto: Vice City: Egyesek szerint minden idők legjobb GTA epizódja, melyben először kaptunk az arcunkba igazi, kidolgozott és magával ragadó sztorit a sorozat életében. A erős hippi hangulat, és a kocsikban hallható rádiók zenéi pedig csak javítottak az összképen, melyet ismét újraélhetünk - magyar kézikönyvvel.
Max Payne Anthology: Ami a mozikban a Matrix, az a számítógépes játékoknál a Max Payne - a bosszúra szomjas nyomozó fegyvert ragadva nyomoz családja gyilkosai után, s látványos akciókat lenyomva áll bosszút rajtuk. A csomag az első és a második részt is tartalmazza.
Bioshock: Ugyan már megérkezett a második rész is, de a BioShock első bemutatkozását így sem felejtjük, hiszen Rapture City hangulata még ma is megállja a helyét.
Sid Meier's Railroads!: A mester egyik legnagyobb sikerének újrafeldolgozása, melyben 3D-s grafikával és persze új funkciók hadával kecsegtetnek az alkotók, a csomag pedig az alapjáték mellett a Train Livery Pack kiegészítőt is tartalmazza.
Nos, egyelőre ennyit a The GameMania sorozatról, búcsúzásképp viszont még megemlítjük, hogy rengeteg új 990 Ft-os játék is ott lapul Dino ágya alatt, melyek közül főképp a LEGO Batman, a Flatout 3, a Gears of War, vagy épp az Unreal Tournament 3 érdemel említést. ■

hozzászólások (10)

Feir
Feir 2010.03.27. 10:40
Bakker GoW 990-ért? :O Királyság! :D
Christoph
Christoph 2010.03.27. 15:08
Durva, amit az UT3 és a GOW befutott. Én olyan 3-3 ezerért jutottam hozzájuk, nem a Gamestar révén. De hogy két ilyen kifejezetten igényes kiadású és első osztályú játék 1000 ft legyen az durva.

Egyébként örülök a sorozatnak a Bioshock és a GTA - Vice City esélyes a vételre. De a Max Payne és a Mafia is nagy űrt tölt be, rengetegen keresték használtan, meg külföldről. Szerintem bőven lesz rájuk igény.
És a csomagolás sem tűnik olyan rondának, mint 1-2 más sorozat esetében (100%, EVM)
Dino
Dino 2010.03.27. 15:15
Christoph: A félreértések elkerülése végett: a 990 forintos kiadású UT3 és GoW már nem ugyanaz, mint a korábbi. A CD Projekt MegaGames sorozatában normál DVD tokban lévő korong formájában kaphatóak ezek a játékok. Igaz, a Gyémánt Kiadásból van még pár UT3 raktáron, jelenleg 1990 forintos áron vastag tokban, papírfekniben, kézikönyvvel.
Kanduhrka
Kanduhrka 2010.03.29. 17:40
Ezek patchelt verziók? Vagy pl a Max Payne 1-2 el van látva wide-screen patchel?
_Sun_
_Sun_ 2010.03.29. 17:45
Patchelt, és a wide-screent is tudja.
ajánlott olvasnivaló