Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön PC-re is a Star Wars: The Force Unleashed II

Hivatalosan is megerősítették a konverziót.

2010.06.07. 17:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A LucasArts hivatalosan is megerősítette, hogy a Star Wars: The Force Unleashed II-nek készül a PC konverziója is. A munkát most is az Aspyrre bízták, akik jó munkát végeztek az első résznél is. A játék október 26-án kerülhet a boltokba. ■

Star Wars: The Force Unleashed II
A legutóbbi Star Wars: The Force Unleashed II cikkek, hírek

hozzászólások (10)

Berci1
Berci1 2010.06.07. 21:29
Én kettőről tudok. Van 3. patch is?
KisCsirkee
KisCsirkee 2010.06.07. 22:04
Nincs, elírtam... My bad -.-
Horcsog
Horcsog 2010.06.08. 09:36
Hmm, vajon mennyi idő fog eltelni eközött és a diablo 3 megjelenése között?
Ha nem sok, inkább nem rontanám el majd a dio3 élményemet ezzel.
red5
red5 2010.06.08. 11:32
Nem tudom, lehet én vagyok maradi, de a Jedi Knight sorozat stílusa nekem sokkal jobban bejött. Persze tetszett ennek is az első része, de csak egyszeri időtöltésnek, míg a Jedi Knight sorozatot már többször végigjátszottam. Valahogy ez az "überjedi" miliő nekem idegen a Star Wars világától, de azért természetesen várom a második részt. Egy esélyt megérdemel:-)
pb69
pb69 2010.06.08. 13:07
Egyetértek red5. A FU egy nagy parasztvakítás, semmi más. Fantasztikus grafika és effektek, de csak erre fordítottak figyelmet a készítők. Számomra semmi SW-feeling nem volt a játékban. Te vagy az istencsászár és lekaszabolhatsz mindenkit. Csillagrombolókat húzhatsz le az égből mert egy Yoda vagy Sidious hozzád képest még csak a kanyarban sincs. Mégis egy rancorral szórakoznod kell fél órát mert azt nem tudod csak úgy felkapni és odavágni valahova. Emellett szemétből összeálló csodalényekkel meg mindenki alakját felvenni képes droidokkal kell szerencsétlenkedni. Az egész játék arról szól kb. hogy te vagy a legnagyobb, legerősebb, legjobb, legaljasabb. Aztán a végén lazán elpatkolsz és később még említés szinten se kerülsz szóba a sztoriban, simán elfelejt mindenki.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy olyan hibák vannak a játékban, amik még a Jedi Knightban sem voltak majd 10 évvel ezelőtt. Az milyen, hogy kiválaszthatod a ruhád és a lézerkardod, viszont minden bejátszásban az eredeti cuccaid jelennek meg??? Azért ilyen hülyeség még a Jedi Academybe se volt. Ott legalább ha kiválasztottál vmilyen cuccot akkor mindig abban jelentél meg a képernyőn.
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.